TRAJNA ŠMINKA – JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA I SVILENE TREPAVICE

Dok je kod jednih žena svakodnevno šminkanje deo rutine, kod drugih je prava muka, zato je za njih rešenje trajna šminka. 

Studio Namaste ima u ponudi Japansko iscrtavanje obrva (mikroblejding) i svilene trepavice, kojima ne samo da možete smanjti vreme koje provodite pred ogledalom šminkajući se, već i lepše istaknuti svoj pogled, a poznato je da su oči ogledalo naše duše.

Trajna-šminka-microblejding

Šta je Japansko iscrtavanje obrva?

Japansko iscrtavanje obrva ili mikroblejding je metoda polutrajnog iscrtavanja obrva. Boja se primenjuje ispod bazalne membrane koja deli epidermis od dermisa. Postupak se izvodi pomoću specijalno dizajniranih malih oštrica, kako bi se dobio efekat što prirodnije dlake – različite debljine, dužine i gustine.

U Studiju Namaste koristimo isključivo prirodne boje. One ne izazivaju alergije niti bilo kakve druge neželjene efekte. Boja obrva se ne određuje po boji farbane kose (kako to obično klijenti traže), već po boji prirodne boje kose i postojećih obrva.

Da li je ovaj tretman zapravo tetoviranje obrva? Iako mnogi misle tako, to ipak nije tačno. Tetovaže su trajne, jer se pigment aplikuje u dublje slojeve kože. Takođe, boja koja se koristi za svrhe tetovaže je drugačija od one u mikroblejdingu. Japansko iscrtavanje obrva jeste dugotrajno rešenje, ali ne i večno.

Prvi tretman mikroblejdinga traje oko dva sata. Moguća je manja upala tretiranog dela, ali uz savete kozmetičara simptomi nestaju posle nekoliko dana.

Šta je potrebno da znate pre mikroblejdinga?

Hajde da otkrijemo pravu ulogu obrva? Da li su one na našem licu samo da bi nas štitile od znoja, ili su obrve ukras lica? One, pored očiju, najbolje izražavaju emocije: strah, tuga, bes, gadjenje, sreća i iznenađenje. Njihove ekspresije nalaze se na svakom licu čoveka. Zbog toga je vrlo važno iscrtati pravilan, odgovarajući i jedinstven oblik obrva. Važno je znati da je dobar mikroblejding onaj koji se minimalno primeti. Dakle, cilj je postići što prirodniji izgled. Obrve ne smeju narušiti harmoniju lica. Ne smeju previše “upadati u oči”, već uokviriti formu nečijeg lika i istaći prirodan izgled. Izaberite najbolje i najiskusnije stručnjake. Budite sigurni u sebe i svoj pravi izgled obrva.

Osoba koja radi japansko iscrtavanje obrva mora biti stručna, iskusna i strpljiva. Tretman se izvodi pomoću specijalnih oštrica i pigment se aplikuje pod kožu. Stoga je neophodno da sredina i alat budu sterilni. U suprotnom se rizikuju infekcije, koje mogu uzrokovati brojne probleme. Studio Namaste vam garantuje stručnost, iskustvo i hiljade zadovoljnih klijenata.

Korekcije posle tuđih radova ne radimo. Klijentu nije dozvoljen izbor ili želja, već pravilan oblik koji se dobija merenjem i simetrijom izgleda lica. Samo iza takvih obrva možemo stajati.

Koliko je šminka trajna?

Trajna šminka jeste dugoročno rešenje, ali ne i večno. Pigment koji se nanosi ispod bazalne membrane u koži vremenom menja boju i bledi. Zbog toga je neophodno s vremena na vreme uraditi korekcije. Trajnost obrva nakon završenog tretmana je između 3 i 5 godina. Naravno, uz neophodne korekcije i pravilnu higijenu i negu. Prva korekcija se obično radi nakon mesec dana od prvog tretmana. Nakon toga je dovoljno ponoviti tretman jednom u 6 meseci ili na godinu dana. Važno je napomenuti da trajnost obrva zavisi i od tipa kože. Ako je koža masnija, pigment će brže blediti.

Što se nege i higijene tiče, ona se naglašava svakom klijentu po završetku tretmana. U principu, posebnu negu obrve zahtevaju nekoliko dana nakon tretmana. Neophodno je mazati obrve specijalnom kremom i ne izlagati se jakom Suncu i solarijumu. Dužina tretiranja i učestalost zavise od tipa i osetljivosti kože. Takođe, prvih nedelju dana ne preporučuje se kupanje u moru, bazenima… Kao ni tretiranje bilo kojim preparatima osim specijalne kreme, koju će vam preporučiti kozmetičar.

Da li je potrebna posebna priprema?

Priprema pre tretmana japanskog iscrtavanja obrva nije neophodna. Jedno od najčešćih pitanja je da li treba ukloniti sve dlačice. To nije preporučljivo raditi, jer je za kozmetičara vrlo važno da vidi oblik, gustinu i boju vaših prirodnih obrva. Dovoljno je ukloniti dlačice onoliko i onako kako to radite inače. Aplikovanje pigmenta vrši se kao dopuna vašim prirodnim obrvama, a samo u slučajevima potpunog gubitka obrva, radi se cela površina i crtaju se kompletne obrve.

Kome se preporučuje mikroblejding?

Japansko iscrtavanje obrva preporučujemo svima koji su nezadovoljni postojećim obrvama. Posebno onima koji imaju retke i nepravilno raspoređene dlačice. Za sada, ova metoda trajne šminke je jedina koja rešava problem potpunog gubitka obrva, u slučajevima kada kod osoba iz različitih razloga otpadnu sve dlačice.

Trajna šminka – Cene

Vrlo smo srećni što možemo da se pohvalimo verovatno najboljim odnosom cene i kvaliteta usluga u regionu! Znamo koliku moć trajna šminka ima i želimo da se svakog dana osećate lepim i budete sigurni u sebe.

Ovo su cene tretmana trajne šminke:

Japansko iscrtavanje obrva 150 EUR
Svilene trepavice 1/1 3.000 RSD
Korekcija trepavica 1/1 1.500 RSD
Korekcija 3D,4D,5D,6D 2.500 RSD

svilene-trepavice

Trajna šminka očiju

Pored obrva, u Studiju Namaste radimo i ugradnju svilenih trepavica. Svilene trepavice sasvim sigurno uneće dah glamura i velikog samopouzdanja u vašu svakodnevicu.

Čak i rano ujutru, na bazenu, na moru trajna šminka štedi vaše vreme, uvek sakriva male nepravilnosti i u svakoj prilici vas čini zadovoljnim i sigurnim u svoj izgled. Mala intervencija za wow efekte!
Kako težimo što prirodnijem i zdravijem izgledu naših klijenata i u ovom slučaju se trudimo da nove trepavice upotpune izgled lica i naglase prirodnu lepotu. Tretmanu prethodi pregled i konsultacija. Vrlo je važno da osoba koja vrši tretman bude stručna i iskusna. Nepravilnom ugradnjom svilenih trepavica može se dobiti tužan, zatvoren pogled. To se ne sme desiti. Trepavice moraju pratiti liniju oka i otvarati pogled, uokvirujući ga na pravi način.
U zavisnosti od vaše želje i potreba možete birati između jednog reda svilenih trepavica, ili posebnih tretmana za dobijanje 3D, 4D, 5D, pa čak i 6D efekta. Posetite nas i uverite se i sami u kvalitet tretmana trajne šminke.

Iskustva naših klijenata

Biljana je došla u naš studio sa željom za tretmanom mikroblejdinga. Ovo je njeno iskustvo.
– Znam koliko su devojke iz Studija Namaste stručne i posvećene poslu. Obradovalo me je kada sam videla da u ponudi imaju i japansko iscrtavanje obrva. Moje prirodne obrve nisu bile toliko loše, ali nisam bila zadovoljna oblikom i gustinom. Uradila sam mikroblejding i ne mogu biti zadovoljnija. Zaista ih iskreno preporučujem svima. Obrve su urađene vrlo profesionalno, izgledaju prirodno. Otvorile su mi lice, podmladile su me. Moja svakodnevica je promenjena, jer nema više docrtavanja obrva ujutru i stalne panike da li su se obrisale u toku dana. Osećaj je neverovatan. To je bio zaista pun pogodak za mene. O Studiju Namste imam samo reči hvale. Potpuno sam iskrena kada kažem – Izaberite njih i ne brinite ni o čemu. Njima je zdravlje i zadovoljstvo klijenta prioritet. Ali zaista!

Iva se odlučila za svilene trepavice. Evo njenih utisaka.
– Hvala Studiju Namaste na mom prodornom i zavodljivom pogledu (smeh). Ne, zaista, ja sam prezadovoljna. Trepavice su prirodne, lagane… Nemam osećaj težine na kapcima, kao što sam čula od mnogih devojaka koje su stavljale i veštačke i svilene trepavice. Osećam se fenomenalno sa novim trepavicama. Učinile su da se osećam fenomenalno čak i bez ijedne trunke šminke. Ovaj tretman mi je uštedeo vreme. Sada se šminkam samo za specijalne prilike, jer nema potrebe da gubim vreme na jutarnje makeup rituale. Ne znam da li uopšte neko sumnja u stručnost i profesionalizam devojaka iz Studija Namaste, ali evo da kažem – Topla preporuka svima. Već sam bila na tretmanu Renew Lift. Ugostiće vas, učiniće da se osećate prijatno, saslušaće vas, izaći u susret i potruditi se kao da ste jedini njihov klijent. Imaju moje veliko poverenje i poštovanje!

Rezervišite termin za tretman Trajna šminka, u Studiju Namaste u Beogradu, na Vračaru.

Trajna šminka u Beogradu – Kako do nas?

Nalazimo se u srcu Beograda, na Vračaru. U Hadži Melentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama! Možete se najaviti ili nas iznenaditi posetom. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.

Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas. Međutim, znamo da je vikend vreme za uživanje, negu i lepotu. Zato smo tu i tokom vikenda. Čekamo vas!
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.

Ako već vašem duhu vreme ne može ništa, pomozite koži da vas ne oda! Očekujemo vas…