Tretman za lečenje akni i nečistoća na licu – ACNE CONTROL

Ukoliko imate problematično i nečisto lice – akne, mitisere i milije, Studio Namaste Vam nudi tretman za lečenje akni organskom Thalion kozmetikom – Acne Control. Reč je o tretmanu koji targetira uzročnike pojave akni i komedona na koži, leči ih i sprečava njihovu ponovnu pojavu, za razliku od mnogih tretmana na tržištu koji leče samo posledice.

Zašto nastaju akne i mitiseri?

Ovaj problem pogađa gotovo sve generacije i zna veoma dugo da traje i ostavi posledice u vidu neprijatnih ožiljaka ukoliko se ispravno ne tretira. Lice je prvo što uočimo kod drugih ljudi, a nečisto i problematično lice ne samo što može da ostavlja utisak nebrige, neurednosti i nedostatka lične higijene, već može i da utiče na pad samopouzdanja.
Tretman-lica-protiv-akni

Čest uzrok povećanog broja akni i mitisera može biti neki hormonski ili neki drugi dizbalans, više o tome možete pročitati na našem blogu klikom ovde.

U svakom slučaju, nema potrebe da brinete. Dovoljno je da se javite Studiju Namaste i zakažete tretman za lečenje akni – Acne Control i time ćete već biti na pravom putu ka rešenju ovog problema. Tretman traje 60 minuta.

Ciljevi tretmana:

  • Detoksikacija kože
  • Pročišćavanje pora
  • Sprečavanje nastanka akni i komedona

Aktivne supstance:

  • Salicylic acid – deluje antimikrobno i stimuliše keratinizaciju kože.
  • Acne System – moćan regulator sebuma. Sadrži olenoleinsku kiselinu iz lišća maslinovog drveta koi smanjuje seboreju.
  • Zinc sulfate – limitira sekreciju seruma.
  • Green clay – apsorbuje masnoću.
  • Allantoin – oporavlja, umiruje i hidrira kožu.

O tretmanu Absolute Hydration u Studiju Namaste

Tretman Acne Control Thalionov je odgovor na izazove u nezi problematične i aknozne kože. Obrnutnom filozofijom tretman targetira uzročnike, a ne posledice zbog čega je idealna preventivna nega kod kože tinejdžera kao i kože sklone nastanku akni.

Bazira se na salicilnoj kiselini, kaolinu i ekstraktima algi koje snagom zajedničkog delovanja pročišćuju kožu. Tretmanom se dodatno stimuliše keratinizacija i detoksikovanje kože.

Redovnom negom se uspostavlja regulativa procesa prekomernog lučenja sebuma, matira i umiruje koža, a istovremeno joj se pruža optimalan stepen hidriranosti kako bi se izbeglo isušivanje. Tretman je savršen za sve nečiste kože, pre svega aknoznu.

Kome preporučujemo ovaj tretman?

Tretman za aknoznu kožu i problematičnu kožu, kako tinejdžera, tako i odraslih ljudi.

Tretman lečenja akni i problematične kože – Studio Namaste

Ukoliko imate problema sa aknama, nazovite Studio Namaste već danas i rezervišite tretman Acne Control organskom Thalion kozmetikom. Nalazimo se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena upravo Vama!

Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Naše radno vreme je svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).

Imamo obezbeđena tri parking mesta.

Budite prirodno lepi uz Vaš Studio Namaste!