Tretman-lica-sa-DNA-polipeptidima

TRETMAN LICA SA DNA POLIPEPTIDIMA ZA PRVE ZNAKE STARENJA

Iako bi za starenje kože najlakše bilo da krivimo genetiku, zapravo je istina da način života najviše utiče na to kada će se pojaviti prve bore. Ukoliko ste primetili prve znake starenja, preporučujemo Vam tretman lica sa DNA polipeptidima.

Pravilnom negom možemo da sprečimo i odložimo znakove starenja na našem licu. Životne navike zajedno sa spoljašnjim faktorima kao što su UV zraci, zagađenje vazduha i smog koji uzrokuju oksidativni stres, deluju na naš organizam i dovode do starenja kože i pojave tamnih fleka, kao i klimatske promene – visoke temperature koje pospešuju lučenje sebuma, dok niske temperature znatno isušuju kožu. Potom konzumiranje cigareta i alkohola, kao i loša ishrana, koja dodatno potencijalno može da utiče na nastanak akni i problema sa kožom kao što su rozacea, atopijski dermatitis i psorijaza. Osim toga i psihološki stres, nedostatak sna i fizičke aktivnosti takođe narušavaju kožnu barijeru, ali i hormonski disbalansi koji se javljaju u pubertetu, tokom menstrualnog ciklusa, trudnoće ili menopauze.

Takav narušeni izgled kože doprinosi i gubitku samopouzdanja, a umesto da se posegne za ispravnim rešenjem, nedostaci se prekrivaju slojevima pudera i jakom šminkom koja dodatno pogoršava stanje kože i ne da joj da diše. Zapamtite – koža je organ i neophodno joj je da diše i da se ispravno hrani i hidrira! Bilo da ste zapostavili stanje svoje kože ili tek sada osvestili da imate problem i želite da ga rešite, znajte nije kasno (ali zaista!), treba da nam se obratite jer mi imamo rešenje za Vas!
Studio Namaste je poznat po najboljoj organskoj kozmetici, stručnom osoblju i najsavremenijim kozmetičkim preparatima.
Ukoliko imate problem sa nepravilnostima na licu, ožiljcima, hiperpigmentacijom i flekama i želite da vratite sjaj i lepotu svojoj koži, zakažite Tretman sa DNA Polieptidima organske kozmetike Pevonia Botanica u Studiju Namaste.

Tretman sa DNA ampulama, kako se drugačije skraćeno naziva, namenjen je koži lica sa proširenim porama, hiperpigmentacijama i ožiljcima. Preparati (ampule) koji se koriste u tretmanu sadrže veliku koncentaciju dezoksiribonukleinske kiseline koja na kožu deluje tako što za kratko vreme sužava pore i zaglađuje sitne ožiljke. Već nakon jednog tretmana rezultati su više nego vidljivi.
Pored DNA polipeptida, tretman sadrži koncentrovan diactil boldin koji snažno utiče na izbeljivanje najdubljih hiperpigmentacija na koži. Diacetil boldin daje blistavost i vraća mladalački sjaj koži. Tretman je popularan i kao tretman hidratacije. Tretman ima jake efekte na dubinsku hidrataciju, jer preparati sadrže veliku količinu hijaluronske kiseline.

KLJUČNI SASTOJCI:

 • DNA polipeptid
 • Sorgum
 • Diacetil boldin
 • Hijaluronska kiselina

EFEKTI:

 • Umanjenje sitnih bora
 • Usporavanje starosti
 • Ublažavanje ožiljaka na licu
 • Uobličavanje finih linija lica
 • Posvetljavanje kože lica
 • Zatezanje kože lica
 • Hidriranje kože

Zakazivanje tretmana:

Na korak ste do blistavog tena, potrebno je samo da nas kontaktirate na neki od sledećih brojeva: 011-409-56-49 i 069-265-64-99 i zakažete svoj Tretman sa DNA Polieptidima za prve znake starenja.
Studio Namaste se nalazi na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena dva parking mesta!
Radno vreme Studija Namaste: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00 sati.