OCEAN SECRET LUXURY

Tretman lica za zrelu kožu

Zreloj koži je potrebna drugačija nega u odnosu na mladu kožu. Studio Namaste ima u ponudi poseban tretman lica za zrelu kožu – Ocean Secret Luxury.  Promenite svoju rutinu nege i koristite odgovarajuće kreme, losione i serume, kao i tretmane za lice i prilagodite ih svom tipu kože.

Šta je zrela koža?

Protokom vremena mnoge stvari se menjaju. Metabolizam ćelija se usporava. U izvesnim godinama koža poprima specifične karakteristike. Recimo da koža počinje da stari biološki kod žena između 25. i 30. godine. Količina fibroblasta se smanjuje kao i sinteza kolagena. Takođe, koža dehidrira i postaje suvlja zahvaljujući smanjenoj prokrvljenosti i redukciji izlučivanja znoja i sebuma. U ovom periodu se takođe javljaju neujednačenosti u boji kože u vidu tamnih fleka, “staračke pege”. Kada na sve ovo dodate spoljašnje faktore koji oštećuju kožu kao što su Sunce, nikotin, nepravilna ishrana i sl. dobijate zrelo lice.

Tretman-lica-za-zrelu-kožu-Ocean-Secret-Luxury

Kako prepoznati zrelu kožu?

• Suvlja i tanja koža
• Dehidratacija
• Nedostatak sjaja
• Opuštenost – koža gubi tonus i čvrstinu
• Duboke bore
• Bleda ili žućkasta boja
• Otvorene pore
• Hiperpigmentacije i staračke pege

Cilj tretmana:

  • Uklanjanje svih znakova starenja kože
  • Ishrana kože
  • Ujednačavanje tena

Aktivne supstance:

Collagenage 72– morski patentirani sastojak nastao kao posledica petogodišnjeg istraživanja. Dobijen iz zida citoplazme crvene alge, ojačava kolagen za 72%.
Vitamin E– deluje antioksidativno.
Scutellaria Baicalensis – smanjuje poremećaj pigmentacije.
Cell Guard HSP® – stimuliše sintezu HSP-a.
Pylawhite® – ekstrakt braon algi inhibira sintezu melanina za 25%.
Hyaluronic Acid (High, medium & low) – Hijaluronska kiselina visoke molekularne mase – zadržava vodu na površini kožu. Formira okluzivan flm koji sprečava gubitak vode. Hijaluronska kiselina srednje molekularne mase – poboljšava hidrataciju epiderma. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase- stimulacijom sinteze kolagena redukuje duboke bore.

Tretman za zrelu kožu – osnovni koraci:

Pre svega, počnite od redovnog pilinga. Zrela koža treba da bude dobro pripremljena da bi mogla bolje da upije proizvode za negu. Zato bi trebalo da uradite piling jednom nedeljno. Tako ćete ukloniti mrtve ćelije kože i vaša koža će odmah biti glatka.

Pored redovnog pilinga, tim Studija Namaste Vam preporučuje tretman za zrelu kožu – Ocean Secret organske kozmetike Thalion. Zrela koža će biti blistava duže vreme uz pravilnu negu, zato Vaš izbor treba da bude ova luksuzna harmonija morskih komponenti za izrazito zrelu kožu.

Vreme trajanja Ocean Secret tretmana u Studiju Namaste je 75 minuta.

Opis Ocean Secret tretmana:

Pokazatelji starenja mogu biti različite kada je reč o izuzetno zrela koži. Thalionovo rešenje je luksuzni Ocean Secret tretman – globalna anti age nega koja targetira sve znakove starenja na licu. Rezultat petogodišnjeg istraživanja pretočen je u tretman koji svoj šarm i efikasnost ispred svega duguje patentiranoj tehnologiji kozmetičkih perlica, “belom kavijaru”. Luksuzne perlice bogate hijaluronom utrljavaju se direktno u linije bora i doslovno ih “pune”. Korak koji se nadovezuje je nutritivna “peel off” maska sa arganom pripremljena u posebnom šejkeru. Za dodatni užitak ovog tretmana zaslužna je nesvakidašnja masaža dekoltea i ruku hranjivom kremom sa ekstraktom bisera. Finalni efekat tretmana su popunjene i pliće bore, sjajnija i ujednačenija koža, uglačan reljef i podmlađen ten.

Kome preporučujemo ovaj tretman:

Tretman je namenjen za izuzetno zrelu kožu.

Ocean Secret – tretman za negu zrele kože u Studiju Namaste:

Ukoliko imate zrelu kožu ili se pojavljuju prvi simptomi, pozovite Studio Namaste već danas i rezervišite tretman Ocean Secret organskom Thalion kozmetikom. Nalazimo se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena upravo Vama!

Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Naše radno vreme je svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).

Imamo obezbeđena tri parking mesta.

Budite prirodno lepi i negovani uz Vaš Studio Namaste!