TRETMAN VOĆNIM KISELINAMA – INSPIRA MED

Jedan od tretmana koji daje neverovatne rezultate već pri prvom tretmanu, jeste tretman voćnim kiselinama nemačkim brendom INSPIRA MED. Reč je o sinergiji medicine i kozmetike.

Procesi starenja kože se ne mogu u potpunosti zaustaviti, ali se mogu odgoditi, odnosno ispravno tretirati i značajno usporiti. Danas su metode za podmlađivanje unapređene, pa se nudi mnoštvo tehnika za borbu protiv starenja, bez podvrgavanja hirurškom zahvatu, a upravo takve metode nudi Studio Namaste.
O koži, najvećem organu čoveka i njenom ispravnom tretiranju i negovanju, pisali smo u nekoliko navrata na našem blogu. Brigu o koži, i to na najkvalitetniji i najpouzdaniji način možete prepustiti studiju Namaste, budući da samo najbolje nudimo našim klijentima.

INSPIRA MED je poznati nemački brend koji postiže vrhunske, profesionalne rezultate i brzo vidljive efekte. Ova kozmetika se bazira na voćnim kiselinama koje deluju na sva tri sloja kože, epidermis, dermis i hipodermis. Sve kiseline su puferovane i tretiranjem kože ne izazivaju crvenilo, bol i neprijatno peckanje, a efekti kiselina su vidljivi odmah po tretmanu.
Kompanija INSPIRA MED postoji već više od 15 godina sa jasnom vizijom da razvija profesionalne proizvode koji su bazirani na medicinski aktivnim supstancama i kozmetičkim proizvodima koji postižu vrhunske profesionalne rezultate i brzo vidljive efekte.

Svi Inspira Med proizvodi nose oznaku MED što označava da se kategorišu kao medicinski. Samo proizvodi koji imaju tu oznaku, prema zakonu Evropske Unije, imaju aktivne medicinske supstance. Inspira Med je zastupljen u 42 zemlje širom sveta, a u Srbiji tretmane sa ovim proizvodima možete dobiti u Studiju Namaste.
Tretman-voćnim-kiselinama-Inspira-Med

Tretmani voćnim kiselinama Inspira Med – Studio Namaste

INSPIRA MED voćne kiseline su puferovane, što je savremeni trend u tretiranju kože voćnim kiselinama, a taj trend prati i Studio Namaste. Puferovanost označava posebnu tehnologiju proizvodnje gde kiselina sadrži neutralizator koji deluje nakon određenog vremena pošto se kiselina nanese. Suština je da se tretiranjem ne izaziva crvenilo, bol i neprijatno peckanje, što je zahtev savremene kozmetologije.

Nega intenzivnim voćnim kiselinama MEDI LIFT – poboljšava teksturu kože, zaglađuje bore, ima jak lifting efekat, stimuliše sintezu kolagena, umanjuje iritacije kože. Rešava probleme hiperpigmentacije, ima jak anti-age efekat i brzo oporavlja kožu

Nega intenzivnim voćnim kiselinama MEDI GLOW – vraća prirodan ten, jak anti-age efekat, dubinski čisti kožu, rešava probleme pigmentacija. Najefikasnija kombinacija za tretiranje pigmentacija i zrele kože. Daje svež i ujednačen ten.

Osnovne karakteristike Inspira Med proizvoda:

  • Proizvodi najvišeg ranga kvaliteta
  • Medicinske aktivne supstance sa proverenim dugotrajnim rezultatima
  • Odmah vidljivi efekti

Naša koža svakodnevno podnosi sve negativne, kako spoljašnje, tako i unutrašnje uticaje i promene. Koža lica je najizloženija spoljašnjim uticajima, tako da ona najviše trpi sve promene koje se dešavaju oko nas, što je čini veoma osetljivom.

Štetni uticaji spoljašnje sredine, slobodni radikali, UV zračenje, nezdrava ishrana i stres utiču na lepotu naše kože, kao i njeno prevremeno starenje.
Inspira Med preparatima i njihovim aktivnim supstancama koža se oporavlja, te su tretmani ovim preparatima alternativa plastičnim hiruškim zahvatima.

Problematika koju rešava INSPIRA MED u Studiju Namaste:

  • Hiperpigmentacija – smanjuje postojeće pege i fleke i sprečava stvaranje novih
  • Isušenost i oštećenja suve kože – hrani kožu, vlaži, jača hipolipidnu barijeru
  • Lifting efekat – intenzivno podiže tonus kože
  • Podmlađivanje i oporavak zrele kože – podstiče stvaranje kolagena i elastina
  • Dubinsko čišćenje masne kože – redukuje količinu sebuma
  • Izuzetno duboke bore i zatezanje (medi lift) – redefiniše konture lica
  • Dubinski oporavak – čišćenje, depigmentacija i intenzivni anti age (medi glow) – dubinski čisti kožu, vidljivo izbeljuje i popunjava bore

Tretman-voćnim-kiselinama-Inspira-Med

Koliko je tretmana potrebno za dobre rezultate?

Već nakon prvog tretmana uočićete pozitivnu promenu na Vašoj koži. Za postizanje potpunog efekta tretmani se rade u seriji od 6 tretmana u razmaku od nedelju dana. Pojedinačni tretmani se koriste u cilju osvežavanja kože i za zatezanje kože sa visokim sjajem.

Tretman Inspira Med voćnim kiselinama u Beogradu

Kako biste zakazali Vaš tretman voćnim kiselinama ili dobili više informacija koji tip tretmana je najpogodniji za stanje Vaše kože, možete nas posetiti ili pozvati telefonom. Studio Namaste se nalazi u srcu Beograda, na Vračaru. U Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Brinemo o Vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21, subotom od 10 do 16, a nedeljom od 11 do 17 časova.
Čekamo vas!
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. Želimo trajne efekte i Vaše zadovoljstvo.
Nazovite već danas i rezervišite tretman voćnim kiselinama. Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99