Tretman za hidrataciju lica – ABSOLUTE HYDRATION

Tretman za dubinsku hidrataciju lica sa biljnom hijaluornskom kiselinom indikovan je kod klijenata sa primetno smanjenom hidratacijom kože (gubitkom vode). Naime, ukoliko je Vaša koža suva i hrapava na dodir, to je prvi znak da joj nedostaje jedan nadasve važan element tela – voda.

Šta se dešava sa kožom kada izgubi vodu?

Gubitkom vode koža postaje osetljiva na spoljašnje uticaje, lako puca, smanjena je njena zaštitna uloga od štetnih spoljašnjih faktora, brže se stvaraju bore na čelu, oko očiju i oko usana, prisutan je svrab i koža poprima grubi izgled.
Tretman-lica-za-hidrataciju

O važnosti i značaju hidratacije i zašto blistave i zdrave kože nema bez hidrirane kože pisali smo u našem blog postu, te više informacija možete dobiti ukoliko kliknete ovde.
Studio Namaste tretira kožu klijenata isključivo organskom i najkvalitetnijom kozmetikom, te na taj način veoma brzo dolazi do poboljšanja ne samo izgleda kože, već i njene funkcije. Ukoliko imate suvu kožu, naša topla preporuka je tretman lica Thalion kozmetikom – Absolute Hydration.

Aktivne susptance

  • Hyaluronic Acid – 100% biljna hijaluronska kiselina povećava hidrataciju kože u toku 24h.
  • Aqua Chrono – patent koji održava hidrataciju kože 72h. U periodu od 4 nedelje za 20% se smanjuje transepidermalni gubitak vode.
  • Thali Source – koncentrat polisaharida i oligosaharida iz braon alge. Izuzetno hidrira površinski sloj kože i smanjuje gubitak vode.
  • Rice Bran Oil – ulje dobijeno iz omota pirinča bogato vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama. Obnavlja fleksibilnost, unapređuje komfor i elastičnost kože.
  • Oil Extract Sargassum – uljani ekstrakt smeđih algi regeneriše ćelije.

Tretman traje svega 60 minuta, a ciljevi tretmana su:

  • Hidratacija kože
  • Jačanje barijerne funkcije kože
  • Sprečavanje transepidermalnog gubitka vode

O tretmanu Absolute Hydration u Studiju Namaste

Optimalan nivo hidriranosti kože ključni je preduslov njenog lepog izgleda bez obzira na tip kože i starosno doba. Sa naprednim hidrantnim koncentratom i hidrirajućom maskom baziranim na hijaluronskoj kiselini i patentu Aqua Chrono, ovaj savršeno osvežavajući tretman vraća koži mekoću i sjaj. Osećaj suvoće i zatezanja nestaje, ten je osvežen, a u koži je uspostavljen optimalan nivo hidratacije. Tretman je primarno namenjen za hidrataciju izuzetno suve kože.

Kome preporučujemo ovaj tretman?

Tretman je namenjen za hidrataciju suve i dehidrirane kože. Preporučuje se i kao uvodni tretman u svaku seriju tretmana. Nemojte čekati da Vaša koža ostane bez najbitnijeg elementa (vode), već preventivno hidrirajte svoje lice, kako pomoću tretmana, tako i redovnim unosom vode.

Hidratacija kože – Studio Namaste

Nazovite već danas i rezervišite tretman hidratacije Thalion kozmetikom. Nalazimo se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena upravo Vama!
Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Naše radno vreme je svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).

Imamo obezbeđena tri parking mesta.

Budite prirodno lepi uz Vaš Studio Namaste!