Tretman Energy & Radiance

Oksigenizacija i energizacija za sivu i umornu kožu

Siva i beživotna koža problem je koji se javlja bez obzira na dob i starenje kože. Studio Namaste Vam nudi tretman za umornu kožu lica ENERGY & RADIANCE prirodne organske kozmetike Thalion, kako biste rešili problem sive i umorne kože.
Slabo prospavana noć, napetost i stres koji na koži nekada nisu ostavljali tragove, snažno deluju u životnoj dobi kad počinju da slabe njene prirodne obrambene sposobnosti, kad se u njoj smanjuje količina vode, kolagena i elastina.
Koža više nema mladalačku sposobnost obnavljanja. Nakupljanje mrtvih ćelija, gubitak zaštitne barijere, dehidracija, kao i slabije snabdevanjem kiseonikom dovode do beživotnog izgleda kože. Izgubljeni sjaj i svežina lica brzo se mogu vratiti pravilnom negom koja podrazumeva odgovarajući tretman lica.

Tretman-za-umornu-kožu-lica

Sa viskom koncentracijom mineralima, vitaminima i mikroelementima, ovaj tretman pojačava odbrambrene mehanizme kože i štiti je od spoljašnjih agresora. Srž tretmana čini koncentrat alge Uva Lactuce, koja unapređuje oksigenizaciju kože za čak 71%. Posebnu ugodnost za klijenta u ovom tretmanu pruža peel off maska bogata vitaminom C koja gotovo da “briše” tragove umora i stresa sa lica. Tretman je savršeno rešenje za osveženje kože i prevenciju starenja.

Aktivne susptance

  • Uva Lactuca povećava oksigenizaciju ćelija za 71%.
  • Criste Marine morska biljka koja se adaptira u najtežim uslovima (vetar, magla, zemlja si-romašna hranjivim materijama). Inhibira aktivnost tirozinaze.
  • Scutellaria Baicalensis ima antiradikalni efekat, otklanja prevremene znake starenja. Štiti kožu od zagađenja.
  • Vitamin C – bori se protiv slobodnih radikala, stimuliše sintezu kolagena i elastina. Inhibi-ra produkciju melanina i pruža efekat izbeljivanja.
  • Spirullina doprinosi stimulaciji i regeneraciji fibroblasta. Omekšava, hidrira i učvršćuje kožu.

Tretman traje svega 60 minuta, a ciljevi tretmana su:

  • Oksigenizacija kože
  • Posvetljenje tena
  • Energizacija ćelija kože

Kome se preporučuje ENERGY & RADIANCE tretman?

Tretman je namenjen za umornu, sivu i kožu sa prevremenim znacima starenja. Posebno se preporučuje pušačima.

Oksigenizacija i energizacija za sivu i umornu kožu – Studio Namaste

Nazovite već danas i rezervišite tretman oksigenizacije i energizacije za sivu i umornu kožu Thalion kozmetikom. Nalazimo se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena upravo Vama!
Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Naše radno vreme je svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).
Imamo obezbeđena tri parking mesta.

Budite prirodno lepi uz Vaš Studio Namaste!