O tretmanu Firm & Lift – Studio Namaste

Ukoliko kada se pogledate u ogledalo i niste zadovoljni tonusom svoje kože, Studio Namaste Vam nudi tretman organskom kozmetikom Thalion. Treman za zatezanje lica Firm & Lift unapređuje čvrstinu i elastičnost kože i traje svega 60 minuta.

Problem opuštene kože karakterističan je za stariju dob, ali neretko se dešava da i mlađe osobe imaju opuštenu kožu lica. Glavni uzročnici su gubitak elastičnosti i punoće, uzrokovani manjkom kolagena i elastina u koži.

U srcu ovog tretmana je jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka patentiranim od strane organske kozmetike Thalion kako bi se dobio trenutan efekat sa produženim delovanjem. Sea Age 3A patent unapređuje čvrstinu kožu za 41%, pružajući joj punoću i preoblikovan izgled. Posebnu draž tretmana daje jedinstvena “peel off” maska gelne teksture sa toplo/hladnim efektom. U početku topla maska se zahvaljujući mentolu ubrzano hladi i zateže kožu, dok prirodni pigment dobijen iz ljubičastog kupusa obezbeđuje promenu njene boje u toku tretmana. Rezultat tretmana je zategnuta koža lica, preoblikovan oval i unapređena elastičnost.

Tretman-za-zatezanje-lica-Firm & Lift

Aktivne supstance:

• Sea Age 3A – keratinociti + 18% (jača se funckija zadržavanje vode u koži); inflamacije – 39% (limitira fenome inflamacije koji izaziva prevremeno starenje kože); kolagen + 41% (jača gustinu kolagenih vlakana).
• Cabbage extract – prirodni pigment koji menja boju.
• Menthol – smanjuje temperaturu kože čime se izaziva zatezanje kože.
• Vitamin C – stimuliše sintezu kolagena i elastina. Deluje antioksidativno.
• Marine silicium – zaglađuje, ublažava bore i zateže kožu.

Cilj tretmana:

  • Zatezanje kože
  • Podizanje tonusa kože
  • Učvršćivanje kože

Optimalan nivo hidriranosti kože ključni je preduslov njenog lepog izgleda bez obzira na tip kože i starosno doba. Sa naprednim hidrantnim koncentratom i hidrirajućom maskom baziranim na hijaluronskoj kiselini i patentu Aqua Chrono, ovaj savršeno osvežavajući tretman vraća koži mekoću i sjaj. Osećaj suvoće i zatezanja nestaje, ten je osvežen, a u koži je uspostavljen optimalan nivo hidratacije. Tretman je primarno namenjen za hidrataciju izuzetno suve kože.

Kome se preporučuje Firm & Lift tretman i kako do nas?

Tretman je namenjen za opuštenu kožu lica, ma koje da ste životne dobi. Ukoliko niste zadovoljni tonusom i zategnutošću svoje kože, možete nas slobodno pozvati i zakazati svoj tretman. Studio Namaste je svoj ambijent u potpunosti prilagodio svojim klijentima. Pored stručnih kozmetičara i prijatne radne atmosfere, nudimo neinvazivne i organske tretmane, a sve u cilju da budete lepi i zadovoljni. Pored tretmana Firm & Lift, Studio Namaste nudi više Antiage tretmana, više o njima možete videte klikom ovde i odlaskom na sekciju usluge.

Tretman za zatezanje lica Firm & Lift – Studio Namaste

Nalazimo se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena tri parking mesta.
Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Naše radno vreme je svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).
Dobrodošli!