LUMAFIRM LIFT & GLOW BODY

LUMAFIRM LIFT & GLOW BODY

tretman za zatezanje celog tela

LUMAFIRM LIFT & GLOW je luksuzan tretman za zatezanje i sjaj kože tela. Aktivni sastojci koji se nalaze u preparatima: diacetil boldin, kombuha, vitamina C, vitamini A i E, vraćaju koži mladalački sjaj, zatežu kožu, vraćaju njen tonus, elastičnost i mekoću.

Jedna od osnovnih karakteristika tretmana je da su su efekti i rezultati trenutno najvidljiviji i to odmah nakon tretmana. Neposredno nakon tretmana, koža postaje vidljivo svetlija, sjajnija i blistavija, vraća joj se tonus, elastičnost i mekoća.

Tretman ima jak uticaj na zaglađivanje i ublažavanje bora. Idealan je za korisnike sa hiperpigmentacijama i neujednačenim tenom.

Može da se primeni na svaki tip kože koji pokazuje znake starenja, ali se preporučuje i korisnicima koji žele savršen i luksuzan tretman za visok sjaj kože i postignute efekte u kratkom vremenskom periodu (odmah nakon tretmana).

Aktivne supstance: Diacetil boldin i kombuha, vitamin C, retinol, kolagen, elastin, hijaluronska kiselina,Limun Verbena.

EfektiI: Svetlija i sjajnija koža, zaglađene bore, povećana čvrstina kože, povećana elastičnost kože i ujednačen ten, umanjene hiperpigmentacije.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE