Triple Action – neinvazivno zatezanje opuštene kože

Kilograme ste skinuli, ostala je opuštena koža? Ruke, bedra, struk i zadnjicu zategnite za samo 90 minuta revolucionarnim tretmanom Triple Action za zatezanje kože posle mršavljenja!

Višak kilograma i masnih naslaga jedan je od najvećih, ne samo estetskih, već i zdravstvenih problema današnjice. Zbog fokusa na glavni cilj – što brži gubitak kilograma, retko unapred razmišljamo o svemu što se sa našim telom događa tokom i nakon procesa mršavljenja.

Smršali ste, sada je pitanje kako zategnuti kožu posle mršavljenja?

Osobe koje se godinama bore s viškom kilograma usmeravaju svu energiju samo na što brži pad brojeva na vagi, očekujući da će mršavljenjem nestati i nezadovoljstvo izgledom svog tela. Ipak, kada toliko željeni cilj konačno postignu, suočeni su sa novim izazovom o kojem do tada nisu razmišljali – njihova je koža opuštena, posebno na mestima na kojima su je masne naslage „rastegnule“ i uzrokovale efekt opuštenosti.
Triple-Action-zatezanje-kože-posle-mršavljenja

Nadlaktice, bedra, struk ili zadnjica – najčešće „bolne tačke“

Opuštena koža najčešće je propraćena i tvrdokornim slojem potkožnog masnog tkiva – upravo ova pojava mnogim ženama predstavlja najbolniju tačku, jer ni redovno vežbanje niti najstroža dijeta neće otopiti sloj masnoća koji je „zalepljen“ za kožu i uzrokuje efekt visećih nadlaktica, opuštenih bedara ili mlitave zadnjice.
Dok se sve do pre nekoliko godina kao jedino rešenje za višak opuštene kože nakon mršavljenja nametao operativni zahvat, revolucija kojoj Studio Namaste sa svojim neintenzivnim programima svedoči kao dokaz je da danas sve manji broj problema zahteva odlazak pod nož. Posebno smo ponosni na neinvazivne programa topljenja masnoće, eliminacije celulita i zatezanja kože kojima su zadovoljni naši brojni klijenti. Tretman Triple Action idealan je za zatezanje kože posle procesa intenzivnog mršavljenja.

Mesta koja čak i vežbanjem gotovo nemoguće zategnuti – imamo rešenje!

Kada su u pitanju neinvazivni tretmani koji bez operacije, bolova i oporavka mogu doneti transformacije o kojima smo samo sanjali, glasi ona poznata – „dobar glas daleko se čuje“. Upravo je preporukama zadovoljnih klijenata Studio Namaste, koji u sam proces mršavljenja i zatezanja kože uključuje tretman Triple Action (tretman možete takođe raditi i nakon procesa mršavljenja, ali je naša preporuka da ga uključite u toku samog procesa, kako bi rezultati bili adekvatniji).

Triple Action – Trostruki efekat morskih algi na konture tela

Sinergija tri vrste algi u ovom tretmanu čini ga superiornim tretmanom kada je u pitanju oblikovanje tela i tretiranje celulita. Udruženom snagom Laminaria Digitata, Spirulina i Litotamnium alga stimulišu razgradnju celulita i trenutno ublažava njegovu površinsku vidljivost.
Tretmanom se istovremeno zateže koža i mineralizuje ceo organizam.
Uz mineralni kristalni piling na bazi morske soli i ugodnu masažu tretman pored značajnih efekata na stanje i izgled tela pruža i relaksaciju organizmu. Završni hladni gel će zatvoriti pore i na taj način “zaključati” aktivne supstance, pa su efekti samog tretmana na unapređenje izgleda kože najvidljiviji u narednim danima nakon tretmana.

Triple-Action-zatezanje-kože-posle-mršavljenja

Aktivne supstance:

  • Laminaria Digitata – remineralizuje i revitalizuje. Stimulisanjem metabolizma pospešuje lipolizu.
  • Thalasso-oligo – koncentrat morske vode. Mineralizuje kožu i pospešuje metabolizam ćelija.
  • Polysaccharides – sprečavaju dehidrataciju kože. Zateže je, regeneriše i čini mekom.
  • Menthol – smanjuje temperature kožu, umiruje i dekongestikuje.

Masne ćelije se odstranjuju – ciljano i selektivno

Tretman Triple Action selektivno odstranjuje masne ćelije, kako bi nadlaktice, stomak, leđa, bedra, pa čak i kolena zategnuli bez ikakvih invazivnih metoda. 90 minuta, koliko traje tretman Triple Action, potrebno je kako biste imali zategnutu kožu i čvrst tonus bez dosadnih potkožnih masnoća. U zavisnosti od stanja kože, potrebno je ponoviti tretman, a sve u dogovoru sa stručnim licima iz Studija Namaste.

Višak kože koji Vam je nakon mršavljenja predstavljao pravi izvor frustracije, primenom Triple Action tretmana nastaviće da se povlači, a lokalizovani masni jastučići koje niste uspeli da uklonite ni najrigoroznijim režimom vežbanja i dijete nestaće vam pred očima, otkrivajući čvrste, zategnute konture tela. Možete čitavo telo da pomladite i zategnute inovativnim tretmanima u Studiju Namaste.

Zakažite svoj tretman za zatezanje kože posle mršavljenja već danas!

Studio Namaste se nalazi u Beogradu, na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena dva parking mesta! Ambijent Studija Namaste je u potpunosti podređen potrebama klijenata uz stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.
Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Radno vreme Studija Namaste: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00 sati.

Zakažite svoj higijenski ili biološki tretman već danas!
Dobrodošli!