VACUSLIM 48 – IZBACITE CELULIT IZ TELA TRENUTNO

U našoj ponudi je inovativna metoda koja pruža ubedljivo najbolje rezultate! Predstavljamo vam najnoviji anticelulit tretman – Vacuslim 48. Uvereni smo da od Studija Namaste očekujete samo najbolje, pa je tako i ovog puta. Sigurno ste već čuli za tretmane u kojima se kritična mesta na telu uvijaju folijom, radi bržeg gubljenja masnih naslaga i celulita, upravo je takav i tretman Vacuslim 48.
Reč je o profesionalnom tretmanu za eliminaciju masnih naslaga i celulita. Potpuno je prirodan, bezbedan i bez kontraindikacija, a rezultati su zadivljujući.
Centimetri nestaju, koža se zateže, metabolizam ubrzava, voda izbacuje, a telo se oslobađa od štetnih materija.

Proces tretmana i efekti

Ovaj tretman se preporučuje svima koji žele zategnutu i lepšu kožu, kao i eliminaciju masnih naslaga i celulita.
Vrlo je efikasan u ubrzanju procesa mršavljenja i izbacivanju viška vode iz organizma.
Proces tretmana je jednostavan i može se ponavljati iznova, bez neželjenih efekata. Bezbolan je, potpuno prirodan, sa relaksirajućim efektom.
Tretman započinje pregledom stanja kože i tkiva, te merenjem.
Zatim se željene regije premazuju toplim, pa hladnim gelom.
Navlači se Vacuslim 48 kesa i pravi se vakuum.
Posle polusatnog ležanja, kesa se skida i pristupa se ručnoj masaži ili drugom anticelulit tretmanima. U ovoj fazi tretmana koriste se specijalna ulja iz serije Vacuslim 48.
Vrlo je važno prilikom pregleda nagovestiti eventualne probleme sa krvotokom, proširenim venama ili kapilarima. U takvim situacijama se ne nanosi topli gel. Nakon tretmana nastupa osećaj olakšanja i lakoće tela.

Vacuslim 48-anticelulit-tretman-Beograd

Novo na tržištu

Vacuslim 48 je najnoviji i najučinkovitiji tretman za lokalizovano topljenje masnih naslaga i zatezanje kože. Kombinacijom serijskih preparata i specijalno dizajnirane vakuum “kese” moguće je, tokom samo jednog tretmana, izgubiti nekoliko centimetara u obimu struka, butina, zadnjice ili nadlaktica. Može se primenjivati kao samostalan tretman, a u studiju Namaste ga koristimo i kao dopunu za postizanje boljih i bržih rezultata u drugim anticelulit tretmanima kao što su:

 • Radiotalasi (JetPeel, ReNew Lift
 • Maderoterapija
 • Lipoliza
 • Ručne anticelulit masaže

Efekti Vacuslim 48 anticelulit tretmana:

 • Vidljivo smanjenje obima tretiranog dela nakon prvog tretmana
 • Poboljšanje izgleda i tonusa kože
 • Eliminacija viška tečnosti
 • Razlaganje masnih naslaga
 • Limfna drenaža

Najbolji rezultati postižu se serijom tretmana i kombinacijom Vacuslim 48 sa maderoterapijom, Mesojet-om ili Renew Liftom (ultrazvučni laser fokusirane dubine).

Iako je gubljenje centimetara tokom prvog tretmana vrlo izvesno, za vidljivo veći tonus kože je neophodna serija tretmana.

U Studiju Namaste se izvode serije od 10 ili 12 tretmana Vacuslim 48.

Vacuslim 48-anticelulit-tretman

Iskustva naših klijentkinja

Jelena iz Beograda se dugo godina borila sa upornim celulitom. Ona je jedna od prvih klijentkinja koje su probale Vakuslim 48 tretman. Ovo je njeno iskustvo:
– Od mene iskrena preporuka svim ženama koje muku muče sa celulitom! Prezadovoljna sam. U dogovoru i po preporuci stručnjaka iz studija Namaste, odlučila sam se za seriju tretmana. Još uvek idem na tretmane, ali rezultat je već neverovatan. Merim se pre i posle svakog tretmana i centimetri se svakog puta gube. Još uvek ne znam koliko sam tačno cm i kg izgubila od početka, ali strpljiva sam da sačekam kraj serije. Biće to prijatno iznenađenje. Što se samog procesa tretmana tiče, moram da priznam da je u početku bilo malo neobično. Nesvakidašnje je. Grejanje, pa hlađenje… Čudno je u početku. Ipak, brzo sam se navikla i sad zaista uživam. Koža je divna – nežna, prehranjena i zategnuta. Promena je baš vidljiva. Već sam isplanirala da nakon završetka ove serije nastavim sa maderoterapijom. Želim da ovi rezultati ostanu što duže. Moram da pohvalim i devojke iz studija. Vrlo su predusretljive, ljubazne, nasmejane i opuštene. Atmosfera je divna, ambijent takođe. Toplo ih preporučujem svima. Stručnost, pre svega.

Tajna učinkovitosti

Ono po čemu je Vacuslim 48 značajno drugačiji od sličnih tretmana su prirodni sastojci i komponente koje prodiru i aktiviraju procese duboko u tkivima. Vacuslim je kao i maderoterapija antiteculit tretman.

Ovo su aktivne komponente Vacuslim 48 proizvoda i njihovi uticaji na tkiva:

 • L-Carnitine ima snažan uticaj na proces oksidacije masnih kiselina. On zapravo, pomaže transport masti do mitohondrija što rezultira sagorevanjem masti u energiju.
 • RonaCare Rutinesulfate pomaže perifernu cirkulaciju. Čini kožu mladalačkom i lepom. On, u osnovi, omogućava snabdevanje tkiva hranljivim materijama i otklanja štetne.
 • Caffeine je snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože. Poboljšava mikrocirkulaciju.
 • Thermolate zagreva tkiva, što je veoma važno u procesu topljenja masnih naslaga i celulita. Sauna efekat
 • Ekstrakt Divljeg kestena je vrlo delotvoran u otklanjanju otoka i njihovom sprečavanju. Ekstrakt sadrži escin koji ublažava simptome umora i napetosti.
 • Ekstrakt bršljena – Ivy je jedan od osnovnih sastojaka anticelulit preparata.
 • Ekstrakt bršljena – Ivy je jedan od osnovnih sastojaka anticelulit preparata.
 • Ekstrakt alge obezbeđuje hidriranost kože
 • Ekstrakt alge obezbeđuje hidriranost kože

Vacuslim 48 Cena

Cena pojedinačnog Vacuslim 48 tretmana je 3500 RSD.

Međutim, ukoliko se odlučite za seriju tretmana (u slučajevima većeg sloja masnih naslaga i celulita, kao i opuštene kože) cena tretmana je 3.000 RSD.

U studiju Namaste imate mogućnost kombinacije ovog tretmana sa već proverenim i neverovatno uspešnim tretmanima maderoterapije, JetPeel-a, ReNew Lifta i drugih anticelulit tretmana ili tretmana tela.

 

Predlažemo da nam se javite i dođete na besplatan pregled, gde ćemo utvrditi stanje kože i tkiva, te zajedno pronaći najbolji i najpovoljniji način za blistavu i zategnutu kožu, te potpunu eliminaciju upornog celulita.

Vacuslim 48 Beograd – Kako do nas?

Studio Namaste, jedinstvena oaza nege i lepote, nalazi se u srcu Beograda – na Vračaru. U predivnoj Hadži Milentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama! Možete se najaviti ili nas iznenaditi posetom. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.
Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas, ali i vikendom. Znamo da je tada vreme za negu i lepotu.
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.
Nazovite već danas i rezervišite svoj termin za fantastičan Vacuslim 48 tretman! Postarajte se da vaše samopouzdanje raste, a centimetre ćemo mi izbrisati!
Očekujemo vas s osmehom!