VACUSLIM 48: IZBACITE CELULIT IZ TELA TRENUTNO

Sigurno ste već čuli za tretmane u kojima se kritična mesta na telu uvijaju folijom, radi bržeg gubljenja masnih naslaga i celulita.
Uvereni smo da od Studija Namaste Beograd očekujete samo najbolje, pa je tako i ovog puta.
U našoj ponudi je inovativna metoda koja pruža ubedljivo najbolje rezultate! Predstavljamo vam najnoviji anticelulit proizvod – Vacuslim 48.
Reč je o profesionalnom tretmanu za eliminaciju masnih naslaga i celululita. Potpuno je prirodan, bezbedan i bez kontraefekata, a rezultati su zadivljujući.
Centimetri nestaju, koža se zateže, metabolizam ubrzava, voda izbacuje, a telo se oslobađa od štetnih materija.

Proces tretmana i efekti

Ovaj tretman se preporučuje svima koji žele zategnutu i lepšu kožu, kao i eliminaciju masnih naslaga i celulita.
Vrlo je efikasan u ubrzanju procesa mršavljenja i izbacivanju viška vode iz organizma.
Proces tretmana je jednostavan i može se ponavljati iznova, bez neželjenih efekata. Bezbolan je, potpuno prirodan, sa relaksirajućim efektom.
Tretman započinje pregledom stanja kože i tkiva, te merenjem.
Zatim se željene regije premazuju toplim, pa hladnim gelom.
Navlači se Vacuslim 48 kesa i pravi se vakuum.
Posle polusatnog ležanja, kesa se skida i pristupa se ručnoj masaži ili drugom anticelulit tretmanima. U ovoj fazi tretmana koriste se specijalna ulja iz serije Vacuslim 48.
Vrlo je važno prilikom pregleda nagovestiti eventualne probleme sa krvotokom, proširenim venama ili kapilarima. U takvim situacijama se ne nanosi topli gel. Nakon tretmana nastupa osećaj olakšanja i lakoće tela.

vacuslim 48 beograd

Novo na tržištu

Vacuslim 48 je najnoviji i najučinkovitiji tretman za lokalizovano topljenje masnih naslaga i zatezanje kože. Kombinacijom serijskih preparata i specijalno dizajnirane vakuum “kese” moguće je, tokom samo jednog tretmana, izgubiti nekoliko centimetara u obimu struka, butina, zadnjice ili nadlaktica. Može se primenjivati kao samostalan tretman, a u studiju Namaste ga koristimo i kao dopunu za postizanje boljih i bržih rezultata u drugim anticelulit tretmanima kao što su:

 • Radiotalasi (JetPeel, ReNew Lift
 • Maderoterapija
 • Lipoliza
 • Ručne anticelulit masaže

Efekti Vacuslim 48:

 • Vidljivo smanjenje obima tretiranog dela nakon prvog tretmana
 • Poboljšanje izgleda i tonusa kože
 • Eliminacija viška tečnosti
 • Razlaganje masnih naslaga
 • Limfna drenaža

Najbolji rezultati postižu se serijom tretmana i kombinacijom Vacuslim 48 sa maderoterapijom, JetPeel-om ili ReNew Liftom (ultrazvučni laser fokusirane dubine).

Iako je gubljenje centimetara tokom prvog tretmana vrlo izvesno, za vidljivo veći tonus kože je neophodna serija tretmana.

U studiju Namaste se izvode serije od 10 ili 12 tretmana Vacuslim 48.

vacuslim 48 beograd

Iskustva naših klijentkinja

Jelena iz Beograda se dugo godina borila sa upornim celulitom. Ona je jedna od prvih klijentkinja koje su probale Vakuslim 48 tretman. Ovo je njeno iskustvo:
– Od mene iskrena preporuka svim ženama koje muku muče sa celulitom! Prezadovoljna sam. U dogovoru i po preporuci stručnjaka iz studija Namaste, odlučila sam se za seriju tretmana. Još uvek idem na tretmane, ali rezultat je već neverovatan. Merim se pre i posle svakog tretmana i centimetri se svakog puta gube. Još uvek ne znam koliko sam tačno cm i kg izgubila od početka, ali strpljiva sam da sačekam kraj serije. Biće to prijatno iznenađenje. Što se samog procesa tretmana tiče, moram da priznam da je u početku bilo malo neobično. Nesvakidašnje je. Grejanje, pa hlađenje… Čudno je u početku. Ipak, brzo sam se navikla i sad zaista uživam. Koža je divna – nežna, prehranjena i zategnuta. Promena je baš vidljiva. Već sam isplanirala da nakon završetka ove serije nastavim sa maderoterapijom. Želim da ovi rezultati ostanu što duže. Moram da pohvalim i devojke iz studija. Vrlo su predusretljive, ljubazne, nasmejane i opuštene. Atmosfera je divna, ambijent takođe. Toplo ih preporučujem svima. Stručnost, pre svega.

Tajna učinkovitosti

Ono po čemu je Vacuslim 48 značajno drugačiji od sličnih tretmana su prirodni sastojci i komponente koje prodiru i aktiviraju procese duboko u tkivima. Vacuslim je kao i maderoterapija antiteculit tretman.

Ovo su aktivne komponente Vacuslim 48 proizvoda i njihovi uticaji na tkiva:

 • L-Carnitine ima snažan uticaj na proces oksidacije masnih kiselina. On zapravo, pomaže transport masti do mitohondrija što rezultira sagorevanjem masti u energiju.
 • RonaCare Rutinesulfate pomaže perifernu cirkulaciju. Čini kožu mladalačkom i lepom. On, u osnovi, omogućava snabdevanje tkiva hranljivim materijama i otklanja štetne.
 • Caffeine je snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože. Poboljšava mikrocirkulaciju.
 • Thermolate zagreva tkiva, što je veoma važno u procesu topljenja masnih naslaga i celulita. Sauna efekat
 • Ekstrakt Divljeg kestena je vrlo delotvoran u otklanjanju otoka i njihovom sprečavanju. Ekstrakt sadrži escin koji ublažava simptome umora i napetosti.
 • Ekstrakt bršljena – Ivy je jedan od osnovnih sastojaka anticelulit preparata.
 • Ekstrakt bršljena – Ivy je jedan od osnovnih sastojaka anticelulit preparata.
 • Ekstrakt alge obezbeđuje hidriranost kože
 • Ekstrakt alge obezbeđuje hidriranost kože

Vacuslim 48 Cena

Cena pojedinačnog Vacuslim 48 tretmana je 3500 RSD.

Međutim, ukoliko se odlučite za seriju tretmana (u slučajevima većeg sloja masnih naslaga i celulita, kao i opuštene kože) cena tretmana je 3.000 RSD.

U studiju Namaste imate mogućnost kombinacije ovog tretmana sa već proverenim i neverovatno uspešnim tretmanima maderoterapije, JetPeel-a, ReNew Lifta i drugih anticelulit tretmana ili tretmana tela.

 

Predlažemo da nam se javite i dođete na besplatan pregled, gde ćemo utvrditi stanje kože i tkiva, te zajedno pronaći najbolji i najpovoljniji način za blistavu i zategnutu kožu, te potpunu eliminaciju upornog celulita.

Vacuslim 48 Beograd – Kako do nas?

Studio Namaste, jedinstvena oaza nege i lepote, nalazi se u srcu Beograda – na Vračaru. U predivnoj Hadži Milentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama! Možete se najaviti ili nas iznenaditi posetom. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.
Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas, ali i vikendom. Znamo da je tada vreme za negu i lepotu.
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.
Nazovite već danas i rezervišite svoj termin za fantastičan Vacuslim 48 tretman! Postarajte se da vaše samopouzdanje raste, a centimetre ćemo mi izbrisati!
Očekujemo vas s osmehom!