ZELENA KAFA – tretman za mršavljenje i anticelulit

Jedan od najpopularnijih i najefikasnijih tretmana mršavljenja, lečenja celulita i topljenja masnih naslaga upravo je anticelulit tretman Zelena kafa.

Pre svega, želimo da vas podsetimo da Studio Namaste kožu svojih klijenata neguje isključivo neinvazivnim metodama i organskom kozmetikom, budući da je prirodna lepota imperativ našeg poslovanja.

Celulit i masne naslage su neprijatelji broj jedan kako žena, tako i muškaraca. Moderan i brz način života primorava nas da duže vreme u toku dana sedimo, jedemo ne tako zdravu hranu, ne pijemo dovoljno vode, a to sve vodi do usporenog metabolizma i gojenja. Međutim, celulit imaju i mršave osobe, pa čak i one koje se zdravo hrane i redovno treniraju. Za to su zaslužni stres i genetska predispozicija.

Zelena kafa-mršavljenje-i-anticelulit tretman

Anticelulit pakovanje tela

Anticelulit pakovanje tela je izuzetno popularan tretman zasnovan na organskoj zelenoj kafi. Inače na svetskom tržištu spada u jedan od najpopularnijih anticelulit tretmana. Za efekte nakon tretmana je dobijena najprestižnija svetska nagradau kategoriji anticelulit nege. Pored jakog anticelulit efekta tretman je odličan i za fino oblikovanje i zatezanje kože tela.
Anticelulit pakovanje zelenom kafom stimuliše izbacivanje masnoće i suvišne vode iz organizma i reguliše metabolizam, što ga dodatno čini izuzetno atraktivnim.
Efekti su trajni tokom dužeg vremenskog perioda.

Anticelulit tretman sa zelenom kafom

Anticelulit tretman sa zelenom kafom ima slične efekte kao i anticelulit pakovanje tela, jer je takođe zasnovan na organskoj zelenoj kafi. Razlika je u tome što je ovaj tretman izuzetno koncentrovan, tako da se visokim sadržajem ekstrakta zelene kafe postižu jaki i brzi efekti. Tretman ima izuzetno naglašene anticelulit efekte i utiče i na oblikovanje i zatezanje kože tela. Preporučuje se osobama koje imaju veće probleme sa celulitom ili onima koji se opredeljuju za brze rezultate.

Kako deluje zelena kafa na organizam?

Tretman stimuliše izbacivanje masnoća i suvišnih voda iz organizma i reguliše metabolizam. Stoprocentno čista mikronizovana zelena kafa, prirodno bogata hlorogenom kiselinom, polisaharidima, proteinima i esencijalnim uljima, čini kožu glatkom i poboljšava njenu teksturu.
Tretman, vidno smanjuje sunđerasta područja na koži tela kao i područja sa celulitom. Ovaj tretman preporučuje se i muškarcima i vrši se i lokalno na stomaku.
Tretman je jedan od najdelotvornijih anticelulit tretmana u svetu.

Tretmanima sa zelenom kafom zaista možete doći do vidljivih rezultata veoma brzo, ali je važno i da promenite stil života: da unosite više vode, zdravo se hranite i budete fizički aktivni.

Cena tretmana sa zelenom kafom

Cena Anticelulit tretmana sa zelenom kafom zavisi od toga da li se radi u serijama ili ne, kao i da li se koristi ampula ili ne. Više o cenama možete videti OVDE.

Ključni sastojci:

  • Zelena kafa u prahu: 98%
  • Kukuruzni skrob: 2%
  • Koncentrat zelene kafe

Efekti:

  • Anticelulit efekti
  • Sprečava akumulaciju slobodnih radikala
  • Hidrira i zateže kožu
  • Aktivira lipolizu
  • Odličan diuretik

Anticelulit tretman sa zelenom kafom – Beograd

Za sve konsultacije i više informacija u vezi Anticelulut tretmana sa zelenom kafom u Studiju Namaste, možete nas posetiti u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32.
Naš stručni tim je tu da vam da najbolje preporuke kako biste bili Priridno Lepi. Budite slobodni da nas posetite svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).

Parking obezbeđen.

Čekamo vas!
Vaš Studio Namaste