ZELENA KAFA

Celulit i masne naslage su neprijatelji broj jedan kako žena, tako i muškaraca. Moderan i brz način života primorava nas da duže vreme u toku dana sedimo, jedemo ne tako zdravu hranu, ne pijemo dovoljno vode, a to sve vodi do usporenog metabolizma i gojenja. Međutim, celulit imaju i mršave osobe, pa čak i one koje se zdravo hrane i redovno treniraju. Za to su zaslužni stres i genetska predispozicija.
Ono u šta Studio Namaste veruje i garantuje svojim klijentima jeste rešenje za takve probleme. Jedan od najpopularnijih i najefikasnijih tretmana lečenja celulita i topljenja masnih naslaga upravo je anticelulit tretman sa zelenom kafom. Pre svega, želimo da vas podsetimo da Studio Namaste kožu svojih klijenata neguje isključivo neinvazivnim metodama i organskom kozmetikom, budući da je prirodna lepota imperativ našeg poslovanja.

zelena kafa beograd

Anticelulit pakovanje tela

Anticelulit pakovanje tela je izuzetno popularan tretman zasnovan na organskoj zelenoj kafi. Inače na svetskom tržištu spada u jedan od najpopularnijih anticelulit tretmana. Za efekte nakon tretmana je dobijena najprestižnija svetska nagradau kategoriji anticelulit nege. Pored jakog anticelulit efekta tretman je odličan i za fino oblikovanje i zatezanje kože tela.
Anticelulit pakovanje zelenom kafom stimuliše izbacivanje masnoće i suvišne vode iz organizma i reguliše metabolizam, što ga dodatno čini izuzetno atraktivnim.
Efekti su trajni tokom dužeg vremenskog perioda.

Anticelulit tretman sa zelenom kafom

Anticelulit tretman sa zelenom kafom ima slične efekte kao i anticelulit pakovanje tela, jer je takođe zasnovan na organskoj zelenoj kafi. Razlika je u tome što je ovaj tretman izuzetno koncentrovan, tako da se visokim sadržajem ekstrakta zelene kafe postižu jaki i brzi efekti. Tretman ima izuzetno naglašene anticelulit efekte i utiče i na oblikovanje i zatezanje kože tela. Preporučuje se osobama koje imaju veće probleme sa celulitom ili onima koji se opredeljuju za brze rezultate.

Kako deluje zelena kafa na organizam?

Tretman stimuliše izbacivanje masnoća i suvišnih voda iz organizma i reguliše metabolizam. Stoprocentno čista mikronizovana zelena kafa, prirodno bogata hlorogenom kiselinom, polisaharidima, proteinima i esencijalnim uljima, čini kožu glatkom i poboljšava njenu teksturu.
Tretman, vidno smanjuje sunđerasta područja na koži tela kao i područja sa celulitom. Ovaj tretman preporučuje se i muškarcima i vrši se i lokalno na stomaku.
Tretman je jedan od najdelotvornijih anticelulit tretmana u svetu.

Tretmanima sa zelenom kafom zaista možete doći do vidljivih rezultata veoma brzo, ali je važno i da promenite stil života: da unosite više vode, zdravo se hranite i budete fizički aktivni.

Cena tretmana sa zelenom kafom

Cena Anticelulit tretmana sa zelenom kafom zavisi od toga da li se radi u serijama ili ne, kao i da li se koristi ampula ili ne. Više o cenama možete videti OVDE.

Ključni sastojci:

  • Zelena kafa u prahu: 98%
  • Kukuruzni skrob: 2%
  • Koncentrat zelene kafe

Efekti:

  • Anticelulit efekti
  • Sprečava akumulaciju slobodnih radikala
  • Hidrira i zateže kožu
  • Aktivira lipolizu
  • Odličan diuretik

Anticelulit tretman sa zelenom kafom – Beograd

Za sve konsultacije i više informacija u vezi Anticelulut tretmana sa zelenom kafom u Studiju Namaste, možete nas posetiti u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32.
Naš stručni tim je tu da vam da najbolje preporuke kako biste bili Priridno Lepi. Budite slobodni da nas posetite svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).

Parking obezbeđen.

Čekamo vas!
Vaš Studio Namaste