Fizikalna terapija uz Indiba Activ

Pored profesionalnih sportista za koje su povrede sastavni deo profesije, rastući trend promovisanja fizičke aktivnosti, zdravog načina života i određene fizičke forme koja se dobija u teretani, povećao je broj rekreativaca, ali i broj pojedinaca kojima je potrebna neka vrsta fizikalne rehabilitacije. U Studiju Namaste vam predstavljamo tretmane aparatom Indiba Activ CT9 – prvu pomoć prilikom nastanka sportskih povreda kojim možete započeti efikasan proces oporavka.

Kako deluje Indiba Activ CT9?

Radi se o radiofrekventnoj terapiji koja se može koristiti samostalno ili uz manuelnu terapiju radi postizanja brzih i efikasnih razultata u rehabilitaciji i oporavku, lečenju bolova i poboljšanja performansi, a talasi se emituju na tačno definisanoj frekvenciji kojom se ciljano izazivaju regeneracijski procesi u povređenom tkivu. Koristi se u akutnim i hroničnim fazama lečenja i smanjuje bol i oticanje, poboljšava mobilizaciju, zatim omogućava brže zarastanje i saniranje preloma, a takođe tretira burzitis, zapaljenja tetiva, kao i hematome, veoma česte povrede koje iziskuju dug oporavak, ali i dosta vremena.

Kome je još dostupan Indiba Activ CT9?

Indiba Activ aparat dostupan je, pored sportista, bilo kome ko ima problema sa skeletno-mišićnim sistemom. Oštećenje karlice i karličnog dna su stanja koja se dešavaju u procesu starenja ali i usled teškog fizičkog rada i načina života koji to prati, a mi vam pružamo efikasan tretman koji smanjuje hronični bol i ima različite benefite za poboljšanje stanja karakteristična za muškarce u kasnijem starosnom dobu, starije žene, a takođe i za trudnice.

Indiba Activ kao estetska terapija

Indiba Aktiv može imati višestruka pozitivna dejstva na poboljšanje fizičkog izgleda pojedinca tako što se radiofrekventnim talasima može tretirati čitavo telo u cilju poboljšanja tonusa mišića, kože, smanjivanja masnih naslaga, ali i podstaći sinteza kolagena i elastina. Indiba Activ aparat takođe pruža i vrstu tretmana kojim se smanjuju masne naslage, zateže koža i utiče na smanjenje celulita, podstiče limfna drenaža i poboljšava protok krvi kroz noge. Kao i većina tretmana kojima se direktno poboljšava zdravstveno stanje pored benefita postoje i kontraindikacije za one sa specifičnim zdravstvenim stanjima, a o ovome i svim detaljima vezanim za fizio i estetske terapije aparatom Indiba Activ možete više pročitati OVDE.

Indiba Activ fizikalna terapija u studiju Namaste

Ovaj multifunkcionalan uređaj popularan je u čitavom svetu, a poverenje su mu do sada poklonili Rafael Nadal, Neymar, Rudy Fernandez i Lionel Messi… njegovo blagotvorno dejstvo možete pored svetskih sportista isprobati i vi u našem studiju!

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in