MIKRODERMOABRAZIJA

ZDRAVA KOŽA

efikasna i bezbedna metoda

Studio Namaste oduvek prati najnovije trendove i koristi najefikasnije i najbezbednije metode lečenja i tretiranja kože, te mikrodermoabraziju lica radi nemačkim aparatom M3.

Svaka žena želi da ima zdravu i negovanu kožu. Ukoliko Vam geni nisu naklonjeni i imate zahtevniju kožu, pomoć stručnjaka Vam je neophodna. Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica, uz pomoć vrhunskih tretmana, a potom i preparata – Vaša će koža ubrzo zablistati!

Šta je mikrodermoabrazija, kome je namenjena, kako deluje, koje su indikacije i kontraindikacije saznaćete u ostatku teksta.

šta je mikrodermoabrazija i kako funkcioniše?

Mikrodermoabrazija lica, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svetu, nešto je za šta su mnogi čuli, ali ne znaju o čemu je tačno reč. Tretmani mikrodermoabrazije savršeno će osvežiti i regenerisati svaki tip kože, umanjiti bore, posebno je pogodna za izuzetno proširene pore, ublažiti hiperpigmentacije, te koži vratiti zdrav i negovan izgled.

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija s posebnim uređajem M3 aparatom u Studiju Namaste, stimuliše se snažan rast novih zdravih ćelija u bazalnom sloju kože. Nove ćelije potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu. Rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacija.
Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože.

Ovo je nežna, bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, metoda kojom možemo individualno regulisati do kojeg stepena i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija, stimuliše se snažan rast novih zdravih ćelija kojima je potrebno osigurati nakon samog tretmana i određene aktivne sastojke kako bismo održavali rezultate tretmana.

Odabir odgovarajućih aktivnih sastojaka, u zavisnosti od Vašeg tipa kože, prepustićete svom timu Studija Namaste, koji će vas ciljanim odabirom kućne njege postepeno i sigurno voditi do zdrave i negovane kože, te će Vam ona napokon ponovo imati svoju osnovnu funkciju, a to je – zaštita!

Kome je tretman namenjen i koje su njegove prednosti?

Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od Sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vreme da se ozbiljnije posvetite brizi o Vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za Vas.

  • Brz i delotvoran metod uklanjanja mrtvih ćeija kože
  • Potpuno bezbolan tretman
  • Siguran i visokodelotvoran način vraćanja čistoće i sjaja koži
  • Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana
  • Regenerisane ćelije kože
  • Rešavanje ozbiljnijih problema sa kožom redovinim odlascima na tretmane

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

Najvažniji je celovit pristup svakom klijentu. Tokom prvog pregleda kože i konsultacija sa našim timom, a na temelju indikacija kože, radi se kompletna preporuka tretmana koju je potrebno propratiti sa određenim aktivnim sastojcima koji se nalaze u preparatima za kućnu negu. Nakon jednog tretmana može se očekivati vidljivo osveženje kože.

Mikrodermoabrazija se primenjuje kada želite da regenerišete kožu, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratizacija isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.
Zavisno od trenutnog stanja kože i tretiranoj problematici određuje se broj potrebnih tretmana kako bi se došlo do trajnog rešenja.

INDIKACIJE, KONTRAINDIKACIJE I NEGA

Rezultati su vidljivi iz tretmana u tretman u zavisnosti od toga koje je područije tretirano tretmanom. Bore su pliće, pore manje vidljive, akne znatno manje, što vodi ka mekšoj i nežnijoj koži. Mikrodermoabrazija pozitivno utiče i na ožiljke, pigmentne fleke i strije.

Tretman ne bi trebalo da se radi sedam dana pre ili posle boravka na suncu ili u solarijumu, kod karcinoma kože ili kože tretirane kortikosteroidima. Takođe, tretman nije preporučljiv kod određenih stanja: hemofilije, dijabetesa, hepatitisa, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procesa i herpesa, koža sa atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom, kod otvorenih rana i opekotina, kao i trudnoće.

Nega posle tretmana je izuzetno važna jer koža mora da bude nežno tretirana i dobro hidrirana s obzirom da prolazi kroz osetljiv proces površinskog zarastanja i treba da prođe oko 7 dana da rezultuje obnovljenom kožom. Zbog toga je važno da poslušate savete naših zaposlenih koju kremu ili preparat treba da koristite kod kuće.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE