TRETMAN ENERGY & RADIANCE

TRETMAN ENERGY & RADIANCE

Oksigenizacija i energizacija kože

Siva i beživotna koža problem je koji se javlja bez obzira na dob i starenje kože. Studio Namaste Vam nudi tretman za umornu kožu lica ENERGY & RADIANCE prirodne organske kozmetike Thalion, kako biste rešili problem sive i umorne kože.

Slabo prospavana noć, napetost i stres koji na koži nekada nisu ostavljali tragove, snažno deluju u životnoj dobi kad počinju da slabe njene prirodne obrambene sposobnosti, kad se u njoj smanjuje količina vode, kolagena i elastina.

Koža više nema mladalačku sposobnost obnavljanja. Nakupljanje mrtvih ćelija, gubitak zaštitne barijere, dehidracija, kao i slabije snabdevanjem kiseonikom dovode do beživotnog izgleda kože. Izgubljeni sjaj i svežina lica brzo se mogu vratiti pravilnom negom koja podrazumeva odgovarajući tretman lica.

Osveženje kože i prevencija starenja

Sa viskom koncentracijom minerala, vitamina i mikroelementima, ovaj tretman pojačava odbrambrene mehanizme kože i štiti je od spoljašnjih agresora.

Srž tretmana čini koncentrat alge Uva Lactuce, koja unapređuje oksigenizaciju kože za čak 71%. Posebnu ugodnost za klijenta u ovom tretmanu pruža peel off maska bogata vitaminom C koja gotovo da “briše” tragove umora i stresa sa lica. Tretman je savršeno rešenje za osveženje kože i prevenciju starenja.

Kome se tretman preporučuje?

Tretman je namenjen za umornu, sivu i kožu sa prevremenim znacima starenja. Posebno se preporučuje pušačima.

Ciljevi tretmana

  • Oksigenizacija kože
  • Posvetljenje tena
  • Energizacija ćelija kože
  • Uva Lactuca povećava oksigenizaciju ćelija za 71%.
  • Criste Marinemorska biljka koja se adaptira u najtežim uslovima (vetar, magla, zemlja si-romašna hranjivim materijama). Inhibira aktivnost tirozinaze.
  • Scutellaria Baicalensis ima antiradikalni efekat, otklanja prevremene znake starenja. Štiti kožu od zagađenja.
  • Vitamin C– bori se protiv slobodnih radikala, stimuliše sintezu kolagena i elastina. Inhibi-ra produkciju melanina i pruža efekat izbeljivanja.
  • Spirullina doprinosi stimulaciji i regeneraciji fibroblasta. Omekšava, hidrira i

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE