TRETMAN SA KOLAGENOM I KAVIJAROM

TRETMAN 

za dubinsku hidrataciju

Jedno od uvek aktuelnih pitanja je kako osvežiti kožu i ukloniti znake umora, kao i kako ukloniti bore i vratiti mladalački izgled. Naš savet je tretman sa kolagenom i kavijarom za dubinsku hidrataciju i antiaging.

Što pre počnemo kožu da hranimo sastojcima koje vremenom (ili usled loše nege i nemara) gubimo, to ćemo duže zadržati lepi volumen i tonus kože. To nije puka čežnja da zauvek ostanemo mladi, već negovani.

Kada govorimo o odgovarajućoj nezi kože, posebno je važno da budemo oprezni i da kožu negujemo samo najkvalitetnijim organskim proizvodima i zato je Studio Namaste pravo mesto za Vas, a tretman za revitalizaciju, hidrataciju i usporavanje znakova starenja sa kolagenom i kavijarom nešto što morate probati.

Benefiti kavijara

Tretmani kavijarom su luksuzni i veoma efikasni. Aktivne komponente se efikasno transportuju do ćelija kože i ispoljavaju svoje dejstvo odmah. Kavijar dubinski prodire u kožu do ćelija i ostvaruje svoje dejstvo tako što stimuliše stvaranje kolagena, hidrataciju kože i mehanizme ćelijskih deoba.

Tretman lica kavijarom ne može izazvati nikakve imunološke i alergijske reakcije, i pogodan je za sve tipove kože, bez obzira na broj godina, mada se više preporučuje zrelijoj koži u cilju revitalizacije, regenereacije, uklanjanja bora. Takođe ima učinak i u lečenju fleka na koži.

Kome je tretman namenjen?

Svima koji imaju problem sa borama, dehidratacijom, umornom, derevitalizovanom kožom. Pored hidratacije ima i snažan uticaj na usporavanje procesa starenja. Tokom jeseni i zime koža postaje umorna, dehidrirana, deluje starije. Kavijar tretman Vam omogućava rešenje koje daje rezultate odmah.

Preparati koji se koriste u tretmanu sadrže visokokoncentrovane supstance kolagena, kavijara, retinola i vitamina C. Preparati sa navedenim supstancama, pored hidratacije, kreirani su po formuli koja omogućava da se koža snabde supstancama koje imaju snažan uticaj na regeneraciju kože i zaglađivanje bora.

Tretman sa kolagenom i kavijarom za dubinsku hidrataciju organske kozmetike Pevonia Botanica jedan je od najpopularnijih tretmana u Studiju Namaste, jer je zasnovan na kavijaru koji je izuzetno delotvoran, a istovremeno spada i u najatraktivnije prirodne supstance koje se koriste u savremenoj kozmetičkoj industriji

  • Kolagen polipeptid
  • Ekstrakt kavijara
  • Retinol
  • Vitamin C
  • Povećanje elastičnosti kože
  • Dubinska hidriratacija
  • Zaglađivanje bora
  • Hranjenje kože
  • Usporavanje procesa starenja

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE