RENEW LIFT

Studio Namaste u Beogradu redovno posećuju neke od najpoznatijih i najlepših dama na Balkanu. Otkrićemo vam i zašto! Pored organske kozmetike, vrhunske usluge i neverovatnih rezultata, krijemo pravu zvezdu u svetu nege i lepote – Renew Lift aparat. Revolucionaran i čudotvoran, ovaj tretman briše 5 do 10 godina sa vašeg lica za samo jedan dan!
Reč je o ultrazvučnoj tehnologiji, koja postepenim zagrevanjem tkiva budi ćelije i aktivira ih, podstiče stvaranje kolagena, te zateže i podiže kožu.

Ultrazvuk visokog intenziteta, koji je do sada bio dostupan samo u medicini, dobio je svoju više nego opravdanu primenu i u estetici.
Njime se neguje, hrani i hidrira koža, ali i veoma uspešno rešava problem izboranosti i opušene kože.

Ovaj aparat ima široku primenu, a Studio Namaste je jedini u regionu koji radi i topljenje masnih naslaga Renew Lift tretmanom. Nakon završetka tretmana efekti ne prestaju, već se povećavaju. Konačan rezultat vidljiv je dva do tri meseca nakon tretiranja, a efekat traje i do 2 godine!
Dakle, osim što pružamo face lift bez skalpela, omogućili smo i liposukciju bez kanila i anestezije.
Zaboravite na skupe hirurške intervencije, igle, skalpel i bolni oporavak.

Renew Lift neinvazivno i bezbolno postiže rezultate koje je do sada imala samo estetska hirurgija. Iskustva i fotografije naših zadovoljnih klijenata govore više od reči. Uverite se i vi u učinkovitost Renew Lift tretmana i pružite vašoj koži zdravu negu!

renew lift

Face Lift bez noža, Liposukcija bez kanila

Razlika između Renew Lifta i estetske hirurgije je ključna. Renew Lift je prirodan, bezbolan i neinvanzivan način za zatezanje i podizanje kože. Face Lift je pak, hirurško zatezanje lica. Dakle, operacija, koja se izvodi u anesteziji. Bolna je i zahteva vreme za oporavak. To je mehaničko zatezanje kože.

Ovakav vid podmlađivanja ostavlja i ožiljak, koji je često sakriven u kosmatom delu glave. Face lift zahteva da boravite u bolnici nekoliko dana. Zavoji se uklanjaju tek nakon 5 dana, a konci nakon dve nedelje. Utrnulost ušiju traje i do tri meseca!
Kod drugih invazivnih tretmana, kontraindikacije mogu biti zastrašujuće i trajno vam ugroziti zdravlje i izgled. Nažalost, one su i česte, a rizici su veliki. Kod Renew lifta to nije slučaj.

Liposukcija zahteva bolnički tretman, dug i bolan oporavak. Nakon Renew Lift tretmana nastavljate svoje dnevne obaveze bez ikakvih problema i bolova.

Topljenje masnih naslaga nikada nije bilo lakše i bezbolnije.

Sa velikim samopouzdanjem tvrdimo da je invazivnim metodama za zatezanje lica i topljenje naslaga došao kraj! Renew Lift ne samo da pruža iste rezultate, već i neguje kožu…
I zato, nemojte da se dvoumite i tražite izgovore. Jedan od najtraženijih tretmana za nehirurško podmlađivanje na svetu, dostupan je i vama. Po najpovoljnijim cenama!

renew lift studio namaste

Kako ovaj aparat funkcioniše?

On koristi tehnologiju fokusiranog ultrazvučnog talasa, koji je visokog intenziteta. U kontrolisanim uslovima, dolazi do zagrevanja tkiva duboko u koži, što rezultira regeneracijom ćelija i najvažnije – stvaranjem kolagena. To je tajna Renew Lift aparata.

Renew Lift tretira tkivo kože na dubinama od 1.5, 3 i 4.5 mm, što je do sada bilo moguće samo iglom. Studio Namaste jedini u regionu tretira i ćelije na dubini od čak 13 mm, a u svrhu topljenja masnih naslaga.

Dubina 1.5 mm – Tretiranje tkiva na ovoj dubini sužava pore, ispravlja sitne bore, hidrira kožu i čini je sjajnom. Ovo je najefikasniji tretman redovne nege kože i hidratacije.

Dubina 3 mm – Tretiramo donji deo dermisa. Pruža najbolje rezultate u ispravljanju dubljih bora oko očiju i usana. Popunjavanje nazolabijalnih bora. Tretiranje na ovoj dubini uspešno smanjuje lučenje lojnih žlezda, odnosno rešava problem masne kože.

Dubina 4.5 mm – Tretiranje ovog sloja kože dovodi do drastičnih kontrakcija vezivnog tkiva, koje podižu i zatežu kožu. Ovo je Face lift bez skalpela!

Dubina 13 mm – Topljenje masnih naslaga.

Kome je namenjen Renew lift tretman?

Svima kod kojih su primetni prvi ili dugotrajniji znaci starenja. Ovaj tretman preporučujemo i osobama sa proširenim porama, oštećenjima od UV zračenja i slabijim tonusom.

Velike rezultate Renew Lift postiže kod osoba koje su naglo izgubile kilažu i kod kojih je koža opuštena i rastegnuta. Tretman se preporučuje i pušačima zbog promenjenog tonusa, boje i bržeg starenja kože. Pored toga, Renew Lift je odličan izbor za očuvanje zdrave kože, održavanje lepote i mladalačkog izgleda, kao redovan tretman nege.

Međutim, primarna i nepogrešiva indikacija za Renew Lift je svakako opuštena koža.Koža može biti blago, srednje ili ekstremno opuštena: Blagu opuštenost karakterišu proširene pore i blago izražena suzna brazda. Deluje kao da je koža počela da klizi na dole.
Srednja opuštenost se prepoznaje po borama oko očiju, padom očnih kapaka i blagom pojavom podbratka.Ekstremna opuštenost kože je u slučajevima dubokih bora, primetne izboranosti po celom licu, gubitka konture donje vilice i dulog podbratka. Na koje regije se primenjuje? Kakvi su rezultati? Najčešće su to lice, vrat, dekolte, obrazi, čelo i podbradak. Međutim, ovaj tretman veoma uspešno rešava problem viška masnih naslaga na drugim delovima tela. To su najčešće abdomen, bokovi, nadlaktice, butine i potkolenice.

Česta indikacija za Renew Lift tretman je i suviše opuštena koža, nastala usled naglog gubitka velikog broja kilograma. Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana.

Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da probudi ćelije i podstakne ih na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca.
Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.
Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

Na koje regije se primenjuje? Kakvi su rezultati?

Najčešće su to lice, vrat, dekolte, obrazi, čelo i podbradak.

Međutim, ovaj tretman veoma uspešno rešava problem viška masnih naslaga na drugim delovima tela. To su najčešće abdomen, bokovi, nadlaktice, butine i potkolenice. Česta indikacija za Renew Lift tretman je i suviše opuštena koža, nastala usled naglog gubitka velikog broja kilograma.
Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana.
Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da probudi ćelije i podstakne ih na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca. Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.
Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

  • Ublažavanje u uklanjanje bora
  • Smanjenje pora
  • Zatezanje dekoltea i vrata
  • Smanjenje i uklanjanje podbratka
  • Definisanje konture donje vilice

  • Ublažavanje i uklanjanje podočnjaka
  • Podizanje gornjih kapaka
  • Podizanje obraza
  • Topljenje masnih naslaga
  • Zatezanje opuštene kože na celom telu

Renew Lift – Iskustva klijenata

Gospođa Mila je jedna od naših prezadovoljnih klijenata. Javila nam se zbog preosetljive kože oko očiju, spuštenih kapaka i izraženih podočnjaka. Ovo su njene impresije.

– Ne bih volela da ovo zvuči kao klasična reklama, ali tretman je stvarno neverovatan! Javila sam se u Studio Namaste potpuno očajna, nakon tromesečne borbe sa alergijskim dermatitisom oko očiju.

Od agresivnih lekova, masti i krema, koje su mi lekari prepisali i koje sam koristila, koža je bila skoro potpuno “izjedena”, tanka, upaljena i veoma bolna. Zorica je predložila Renew Lift i dubinsku hidrataciju JetPeelom. Za samo dve nedelje sve se povuklo. Crvenilo je nestalo, podočnjaka više nije bilo, koža je bila potpuno regenerisana. Apsolutno fenomenalno!
Moram da pohvalim profesionalizam i ljubaznost devojaka u studiju Namaste. Svidelo mi se što nema veštačke pretencioznosti i foliranja. To je danas zaista retko, svi glume neki High class.

 

Zorica i dame pružaju vrhunsku uslugu, maksimalnu profesionalnost, iskrenu zabrinutost i želju za trajnim rešenjem problema! Atmosfera koja tamo vlada je prijatna, ambijent je divan… Svima ih preporučujem.

Moram priznati da sam razmišljala o tretmanu mezonitima, ali Renew Lift je učinio da ta odluka sačeka bar 15-ak godina. Ranije nisam mogla da zamislim da napustim stan bez šminke, a sada u mojoj 50 i nekoj sa velikim samopouzdanjem uživam nenašminkana. Zar to nije najbolja preporuka?

Zaista sam prezadovoljna i hvala studiju Namaste.

Renew Lift u Beogradu – Kako do nas?

Nalazimo se u srcu Beograda, na Vračaru. U Hadži Melentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama! Možete se najaviti ili nas iznenaditi posetom. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.

Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas. Međutim, znamo da je vikend vreme za uživanje, negu i lepotu. Zato smo tu i tokom vikenda. Čekamo vas!
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.
Nazovite već danas i rezervišite Renew Lift termin!

Ako već vašem duhu vreme ne može ništa, pomozite koži da vas ne oda! Očekujemo vas…