RENEW LIFT

Studio Namaste u Beogradu redovno posećuju neke od najpoznatijih i najlepših dama na Balkanu. Otkrićemo vam i zašto! Pored organske kozmetike, vrhunske usluge i neverovatnih rezultata, krijemo pravu zvezdu u svetu nege i lepote – Renew Lift aparat. Revolucionaran i čudotvoran, ovaj tretman briše 5 do 10 godina sa vašeg lica za samo jedan dan!
Reč je o ultrazvučnoj tehnologiji, koja postepenim zagrevanjem tkiva budi ćelije i aktivira ih, podstiče stvaranje kolagena, te zateže i podiže kožu.

Ultrazvuk visokog intenziteta, koji je do sada bio dostupan samo u medicini, dobio je svoju više nego opravdanu primenu i u estetici.
Njime se neguje, hrani i hidrira koža, ali i veoma uspešno rešava problem izboranosti i opušene kože.

Ovaj aparat ima široku primenu, a Studio Namaste je jedini u regionu koji radi smanjenje masnih naslaga Renew Lift tretmanom. Nakon završetka tretmana efekti ne prestaju, već se povećavaju. Konačan rezultat vidljiv je dva do tri meseca nakon tretiranja, a efekat traje i do 2 godine!
Dakle, osim što pružamo face lift bez skalpela, omogućili smo i liposukciju bez kanila i anestezije.
Zaboravite na skupe hirurške intervencije, igle, skalpel i bolni oporavak.

Renew Lift neinvazivno i bezbolno postiže rezultate koje je do sada imala samo estetska hirurgija. Iskustva i fotografije naših zadovoljnih klijenata govore više od reči. Uverite se i vi u učinkovitost Renew Lift tretmana i pružite vašoj koži zdravu negu!

renew lift

Face Lift bez noža, Liposukcija bez kanila

Razlika između Renew Lifta i estetske hirurgije je ključna. Renew Lift je prirodan, bezbolan i neinvanzivan način podmlađivanja kože. Face Lift je pak, hirurško zatezanje lica. Dakle, operacija, koja se izvodi u anesteziji. Bolna je i zahteva vreme za oporavak. To je mehaničko zatezanje kože.

Ovakav vid podmlađivanja ostavlja i ožiljak, koji je često sakriven u kosmatom delu glave. Face lift zahteva da boravite u bolnici nekoliko dana. Zavoji se uklanjaju tek nakon 5 dana, a konci nakon dve nedelje. Utrnulost ušiju traje i do tri meseca!
Kod drugih invazivnih tretmana, kontraindikacije mogu biti zastrašujuće i trajno vam ugroziti zdravlje i izgled. Nažalost, one su i česte, a rizici su veliki. Kod Renew lifta to nije slučaj.

Liposukcija zahteva bolnički tretman, dug i bolan oporavak. Nakon Renew Lift tretmana nastavljate svoje dnevne obaveze bez ikakvih problema i bolova.

Redukovanje masnih naslaga nikada nije bilo lakše i bezbolnije.

Sa velikim samopouzdanjem tvrdimo da je invazivnim metodama podmlađivanja lica i redukcije masnih naslaga došao kraj! Renew Lift ne samo da pruža iste rezultate, već i neguje kožu…
I zato, nemojte da se dvoumite i tražite izgovore. Jedan od najtraženijih tretmana za nehirurško podmlađivanje na svetu, dostupan je i vama. Po najpovoljnijim cenama!

renew lift studio namaste

Kome je namenjen Renew lift tretman?

Svima kod kojih su primetni prvi ili dugotrajniji znaci starenja. Ovaj tretman preporučujemo i osobama sa proširenim porama, oštećenjima od UV zračenja i slabijim tonusom.

Velike rezultate Renew Lift postiže kod osoba koje su naglo izgubile kilažu i kod kojih je koža opuštena i rastegnuta. Tretman se preporučuje i pušačima zbog promenjenog tonusa, boje i bržeg starenja kože. Pored toga, Renew Lift je odličan izbor za očuvanje zdrave kože, održavanje lepote i mladalačkog izgleda, kao redovan tretman nege.

Međutim, primarna i nepogrešiva indikacija za Renew Lift je svakako opuštena koža.Koža može biti blago, srednje ili ekstremno opuštena: Blagu opuštenost karakterišu proširene pore i blago izražena suzna brazda. Deluje kao da je koža počela da klizi na dole.
Srednja opuštenost se prepoznaje po borama oko očiju, padom očnih kapaka i blagom pojavom podbratka.Ekstremna opuštenost kože je u slučajevima dubokih bora, primetne izboranosti po celom licu, gubitka konture donje vilice i dulog podbratka. Na koje regije se primenjuje? Kakvi su rezultati? Najčešće su to lice, vrat, dekolte, obrazi, čelo i podbradak. Međutim, ovaj tretman veoma uspešno rešava problem viška masnih naslaga na drugim delovima tela. To su najčešće abdomen, bokovi, nadlaktice, butine i potkolenice.

Česta indikacija za Renew Lift tretman je i suviše opuštena koža, nastala usled naglog gubitka velikog broja kilograma. Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana.

Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da ih podstakne na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca.
Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.
Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

Na koje regije se primenjuje? Kakvi su rezultati?

Najčešće su to lice, vrat, dekolte, obrazi, čelo i podbradak.

Međutim, ovaj tretman veoma uspešno rešava problem viška masnih naslaga na drugim delovima tela. To su najčešće abdomen, bokovi, nadlaktice, butine i potkolenice. Česta indikacija za Renew Lift tretman je i suviše opuštena koža, nastala usled naglog gubitka velikog broja kilograma.
Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana.
Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da probudi ćelije i podstakne ih na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca. Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.
Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

  • Ublažavanje u uklanjanje bora
  • Smanjenje pora
  • Podmlađivanje dekoltea i vrata
  • Smanjenje i uklanjanje podbratka
  • Definisanje konture donje vilice

  • Ublažavanje i uklanjanje podočnjaka
  • Podizanje gornjih kapaka
  • Podizanje obraza
  • Smanjenje masnih naslaga

Renew Lift – Iskustva klijenata

Gospođa Mila je jedna od naših prezadovoljnih klijenata. Javila nam se zbog preosetljive kože oko očiju, spuštenih kapaka i izraženih podočnjaka. Ovo su njene impresije.

– Ne bih volela da ovo zvuči kao klasična reklama, ali tretman je stvarno neverovatan! Javila sam se u Studio Namaste potpuno očajna, nakon tromesečne borbe sa alergijskim dermatitisom oko očiju.

Od agresivnih lekova, masti i krema, koje su mi lekari prepisali i koje sam koristila, koža je bila skoro potpuno “izjedena”, tanka, upaljena i veoma bolna. Zorica je predložila Renew Lift i dubinsku hidrataciju JetPeelom. Za samo dve nedelje sve se povuklo. Crvenilo je nestalo, podočnjaka više nije bilo, koža je bila potpuno regenerisana. Apsolutno fenomenalno!
Moram da pohvalim profesionalizam i ljubaznost devojaka u studiju Namaste. Svidelo mi se što nema veštačke pretencioznosti i foliranja. To je danas zaista retko, svi glume neki High class.

 

Zorica i dame pružaju vrhunsku uslugu, maksimalnu profesionalnost, iskrenu zabrinutost i želju za trajnim rešenjem problema! Atmosfera koja tamo vlada je prijatna, ambijent je divan… Svima ih preporučujem.

Moram priznati da sam razmišljala o tretmanu mezonitima, ali Renew Lift je učinio da ta odluka sačeka bar 15-ak godina. Ranije nisam mogla da zamislim da napustim stan bez šminke, a sada u mojoj 50 i nekoj sa velikim samopouzdanjem uživam nenašminkana. Zar to nije najbolja preporuka?

Zaista sam prezadovoljna i hvala studiju Namaste.

Renew Lift u Beogradu – Kako do nas?

Nalazimo se u srcu Beograda, na Vračaru. U Hadži Melentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama! Možete se najaviti ili nas iznenaditi posetom. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.

Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas. Međutim, znamo da je vikend vreme za uživanje, negu i lepotu. Zato smo tu i tokom vikenda. Čekamo vas!
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.
Nazovite već danas i rezervišite Renew Lift termin!

Ako već vašem duhu vreme ne može ništa, pomozite koži da vas ne oda! Očekujemo vas…