TRETMAN SA BISERNIM PERLAMA 4 000,00

 

za skidanje masnih naslaga

Exspress sliming masaža sa bisernim perlama za skidanje masnih naslaga.Tretman predstavlja ekspresno topljenje masnih naslaga na bazi bisernih perli iz Atlantskog okeana. Inovativni tretman koji u sebi sadrži mentol i kofein koji efikasno deluje na razgradnju masnih naslaga i uklanjanju celulita. Biserne perle i pored toga što tope masne naslage i otklanja celulit efikasno deluje i na izbacivanje toksina iz organizma. Čini kožu nežnom i mekom. Ovo je jedan od najpopularnijih tretmana na svetu.

 

TRETMAN DETOX RITUAL 6 900,00

 

detoksikacija celog tela sa masažom u trajanju od 90 min

Tretman detoksikacije celog tela sa specijalnom masažom. U tretmanu se koristi specijalan piling celog tela na bazi morske soli koji dubinski deluje, nanosi se topli koncentrat koji je na bazi focus algi koje u kombinaciji sa specijalnim detox masažom pospešuju izbacivanje tečnosti iz organizma i imaju snažan detoks celog tela. Na kraju tretmana nanosi se na telo hladan gel za podsticanje mikrocirkulacije, izbacuju se toksini i telo je potpuno relaksirano.

DETOX & ANTISTRESS TRETMAN TELA BLATOM

Tretman podrazumeva nanošenje aromatičnog blata po celom telu. Blato koje je osnovni preparat tretmana na bazi je mineralne vulkanske magme i eteričnih ulja bora. Holistički pristup lečenju crnom magmom datira još iz drevnih civilizacija. Blato stimuliše cirkulaciju i na taj način opušta mišiće i oslobađa leđa od bola i daje tretmanu anti-stres efekat. Pomaže kod povreda, reumatskih problema, bolova u mišićima i relaskira nakon dugog sedenja na radnom mestu. Tretman je namenjen klijentima koje žele psihofizičku relaksaciju prirodnim aromatičnim blatom i oporavak tela usled radnih napora i dugog sedenja. Idealan je za osobe koje imaju hronične bolove, izazvane reumom, artritisom, kao i za oporavak tela i zglobova nakon sportskih ili drugih povreda. Treman je popularan i kao opuštajući tretman za osobe koje osećaju ukočenost tela usled fizički slabije aktivnosti. Pored svog anti-stres dejstva, zbog velike količine enzima, tretman ima i antibakterijsko i protivupalno dejstvo pa se preporučuje kod aknaste kože tela.

Sastojci: prirodno blato i eteričo ulje bora.

Efekti: leči, oslobađa bol, detoksifikuje, antistres dejstvo.

LUMAFIRM LIFT & GLOW BODY TRETMAN TELA 10 000,00

 

tretman za zatezanje celog tela

LUMAFIRM LIFT & GLOW je luksuzan tretman za zatezanje i sjaj kože tela. Aktivni sastojci koji se nalaze u preparatima: diacetil boldin, kombuha, vitamina C, vitamini A i E, vraćaju koži mladalački sjaj, zatežu kožu, vraćaju njen tonus, elastičnost i mekoću. Jedna od osnovnih karakteristika tretmana je da su su efekti i rezultati trenutno najvidljiviji i to odmah nakon tretmana. Neposredno nakon tretmana, koža postaje vidljivo svetlija, sjajnija i blistavija, vraća joj se tonus, elastičnost i mekoća. Tretman ima jak uticaj na zaglađivanje i ublažavanje bora. Tretman je idealan za korisnike sa hiperpigmentacijama i neujednačenim tenom. Može da se primeni na svaki tip kože koji pokazuje znake starenja, ali se preporučuje i korisnicima koji žele savršen i luksuzan tretman za visok sjaj kože i postignute efekte u kratkom vremenskom periodu (odmah nakon tretmana).

Aktivne supstance:Diacetil boldin i kombuha, vitamin C, retinol, kolagen, elastin, hijaluronska kiselina,Limun Verbena.
EFEKTI: Svetlija i sjajnija koža, zaglađene bore, povećana čvrstina kože, povećana elastičnost kože i ujednačen ten, umanjene hiperpigmentacije.

Tretmani tela na Vračaru