Maderoterapija – OKLAGIJAMA PROTIV CELULITA 

Maderoterapija – masaža oklagijama
Poseban vid anticelulit masaže sa specijalno dizajniranim drvenim oklagijama. Kombinacija ručne masaže i pomoćnih rekvizita dovodi do savršenih efekta u borbi protiv celulita. Osnova ove masaže je limfna drenaža koja je ključni deo anticelulit masaže. Za razliku od ručne masaže maderoterapijom se postižu brži i bolji rezultati. Najbolje je kada se tretman radi u seriji od 10 tretmana, a za konačan efekat preporučuju se 2 serije. 
Saznajte više o Maderoterapiji u Studiju Namaste.

Prirodno lepaline1line2

MASAŽA HIMALAJSKIM SOLIMA – broj 1. topla masaža u svetskim wellness & spa centrima

U masaži se koriste kamenovi nerafinisanih himalajskih soli koji se greju u inovativnoj grejnoj torbi za toplotu, elektronski kontrolisano od 30 C do 70 C. Kamenje ima mogućnost skladištenja toplote dugo vremena i dostupno je različitim veličinama i oblicima. Svaki kamen u sebi sadrži: oksid gvožđa, magnezijum, kalcijum, kalijum, natrijum, fosfor, jod i cink – kompleks minerala koji remineralizuje kožu i vidono popravlja njenu teksturu. Masaža aktivira metabolizam mišića i podstiče regenerisanje mišićne muskulature. Kamena so u grumenu, pored toga što je odlično sredstvo za masažu, može se koristiti i kao termoterapija. Efekti masaže: povećava prokrvljenost, podstiče limfni sistem, intenzivira izlučivanje otrovnih materija,oslobađa od ukočenosti, harmonizuje protok energije, poboljšava izgled kože.

ANTICELULIT TRETMAN SA ZELENOM KAFOM

Anticelulit tretman sa zelenom kafom ima slične efekte kao i anticelulit pakovanje tela, jer je takođe zasnovan na organskoj zelenoj kafi. Razlika je u tome što je ovaj tretman izuzetno koncentrovan, tako da se visokim sadržajem ekstrakta zelene kafe postižu jaki i brzi efekti. Tretman ima izuzetno naglašene anticelulit efekte i utiče i na oblikovanje i zatezanje kože tela. Preporučuje se osobama koje imaju veće probleme sa celulitom ili onima koji se opredeljuju za brze rezultate. Tretman stimuliše izbacivanje masnoća i suvišnih voda iz organizma i reguliše metabolizam. Stoprocentno čista mikronizovana zelena kafa, prirodno bogata hlorogenom kiselinom, polisaharidima, proteinima i esencijalnim uljima, čini kožu glatkom i poboljšava njenu teksturu. Tretman vidno smanjuje sunđerasta područja na koži tela kao i područja sa celulitom. Ovaj tretman preporučuje se i muškarcima i vrši se lokalno na stomaku.
Tretman je jedan od najdelotvornijih anticelulit tretmana u svetu.
Sastojci: zelena kafa u prahu, kukuruzni skrob, koncentrat zelene kafe.
Efekti: anticelulit efekti, sprečava akumulaciju slobodnih radikala, hidrira i zateže kožu, aktivira lipolizu, odličan diuretik.

pevonia botanica tretmani
pevonia botanica
Prirodno lepaline1line2
kozmetika beograd
detox ritual tretman tela

TRETMAN SA BISERNIM PERLAMA

Exspress sliming masaža sa bisernim perlama za skidanje masnih naslaga.Tretman predstavlja ekspresno topljenje masnih naslaga na bazi bisernih perli iz Atlantskog okeana.  Inovativni tretman koji u sebi sadrži mentol i kofein koji efikasno deluje na razgradnju masnih naslaga i uklanjanju celulita. Biserne perle i pored toga što tope masne naslage i otklanja celulit efikasno deluje i na izbacivanje toksina iz organizma. Čini kožu nežnom i mekom. Ovo je jedan od najpopularnijih tretmana na svetu.

TRETMAN DETOX RITUAL

Tretman detoksikacije celog tela sa specijalnom masažom. U tretmanu se koristi specijalan piling celog tela na bazi morske soli koji dubinski deluje, nanosi se topli koncentrat koji je na bazi focus algi koje u kombinaciji sa specijalnim detox masažom pospešuju izbacivanje tečnosti iz organizma i imaju snažan detoks celog tela. Na kraju tretmana nanosi se na telo hladan gel za podsticanje mikrocirkulacije, izbacuju se toksini i telo je potpuno relaksirano.

Prirodno lepaline1line2
tretmani tela aromaticnim blatom
DETOX & ANTISTRESS TRETMAN TELA BLATOM

Tretman podrazumeva nanošenje aromatičnog blata po celom telu. Blato koje je osnovni preparat tretmana na bazi je mineralne vulkanske magme i eteričnih ulja bora. Holistički pristup lečenju crnom magmom datira još iz drevnih civilizacija. Blato stimuliše cirkulaciju i na taj način opušta mišiće i oslobađa leđa od bola i daje tretmanu anti-stres efekat. Pomaže kod povreda, reumatskih problema, bolova u mišićima i relaskira nakon dugog sedenja na radnom mestu. Tretman je namenjen klijentima koje žele psihofizičku relaksaciju prirodnim aromatičnim blatom i oporavak tela usled radnih napora i dugog sedenja. Idealan je za osobe koje imaju hronične bolove, izazvane reumom, artritisom, kao i za oporavak tela i zglobova nakon sportskih ili drugih povreda. Treman je popularan i kao opuštajući tretman za osobe koje osećaju ukočenost tela usled fizički slabije aktivnosti. Pored svog anti-stres dejstva, zbog velike količine enzima, tretman ima i antibakterijsko i protivupalno dejstvo pa se preporučuje kod aknaste kože tela.

Sastojci: prirodno blato i eteričo ulje bora.

Efekti: leči, oslobađa bol, detoksifikuje, antistres dejstvo.

Prirodno lepaline1line2

MASAŽA PRIRODNIM I ZLATNIM ŠKOLJKAMA

Masaža školjkama je najnovija masaža na potpuno prirodnoj bazi. Masaža je u poslednje dve godine postala izuzetno popularna u celom svetu. Sastavni je deo ponude Wellness & SPA i masažnih centara širom sveta.

Masaže se radi prirodnim školjkama koje se zagrevaju pre masaže. Školjke se zagrevaju uz pomoć Termopower vrećica koje sadrže vulkanski pepeo i alge bogate mineralima. Sadržaj vrećica se pre masaže sipa u šupljinu školjki. Mešavina vulkanskog pepela i algi se aktivira uz pomoć morske vode nakon čega dolazi do hemijske reakcije i oslobađanja toplote. Hemijska reakcija podiže temperaturu školjki i samo nakon nekoliko minuta one postaju spremne za masažu. Toplota se održava minimalno 80, a maksimalno 120 minuta.

Proces zagrevanja je vrlo jednostavan što masažu čini izuzetno praktičnom za terapeute. Dodatak vulkanskog pepela i algi ima blagotvorno delovanje na kožu, prijatnog je i prirodnog mirisa, što masažu čini izuzetno popularnom među klijentima.

Školjke imaju više pozitivnih efekata zbog kojih je masaža izuzetno popularna.

EFEKTI MASEŽE: opuštaju napete mišiće i poboljšavaju cirkulaciju,smanjuju bol i otečenost na telu, deluju pozitivno na limfni sistem i imaju diuretski efekat, čime pomažu telu da lakše otpusti suvišnu tečnost i izbaci toksine.

 

skoljke
masaza skoljkama
masaza toplim skoljkama
masaza skoljkama
Prirodno lepaline1line2
 LUMAFIRM LIFT & GLOW BODY TRETMAN TELA

LUMAFIRM LIFT & GLOW je luksuzan tretman za zatezanje i sjaj kože tela. Aktivni sastojci koji se nalaze u preparatima: diacetil boldin, kombuha, vitamina C, vitamini A i E, vraćaju koži mladalački sjaj, zatežu kožu, vraćaju njen tonus, elastičnost i mekoću. Jedna od osnovnih karakteristika tretmana je da su su efekti i rezultati trenutno najvidljiviji i to odmah nakon tretmana. Neposredno nakon tretmana, koža postaje vidljivo svetlija, sjajnija i blistavija, vraća joj se tonus, elastičnost i mekoća. Tretman ima jak uticaj na zaglađivanje i ublažavanje bora. Tretman je idealan za korisnike sa hiperpigmentacijama i neujednačenim tenom. Može da se primeni na svaki tip kože koji pokazuje znake starenja, ali se preporučuje i korisnicima koji žele savršen i luksuzan tretman za visok sjaj kože i postignute efekte u kratkom vremenskom periodu (odmah nakon tretmana).

Aktivne supstance:Diacetil boldin i kombuha, vitamin C, retinol, kolagen, elastin, hijaluronska kiselina,Limun Verbena.
EFEKTI: Svetlija i sjajnija koža, zaglađene bore, povećana čvrstina kože, povećana elastičnost kože i ujednačen ten, umanjene hiperpigmentacije.

lumafirm bags
pev body