Jetpeel serumi za očuvanje mlade kože

Sve je veći broj žena koje u svojim dvadesetim i tridesetim godinama teže očuvanju prirodne vitalnosti svoje kože, što predstavlja rastući trend u estetskoj nezi koji se zove prejuvenacija. Ideja prejuvenacije je da se ranim, proaktivnim i individualnim pristupom deluje na najranije ispoljene znakove starenja i dugoročno očuva mladolikost i zdravlje kože.

Jedan od načina za prejuvenaciju je široka ponuda neinvanzivnih kozmetičkih tretmana među kojima je i Jetpeel tretman, koji podrazumeva tretiranje kože jednim od Jetpeel seruma namenjenim mladoj koži – serum iz JetCare Youth serije proizvoda.

Sastav JetCare Youth proizvoda

Proizvodi JetCare Youth obogaćeni su zaštitnim mineralima Mrtvog mora i prirodnim obnavljajućim sastojcima kako bi sprečili pojavu sitnih linija, sivila i opuštene kože. Inovativnom tehnologijom JetPeel aparata, njegovom energijom i pritiskom pojačavaju se blagotvorni preventivni efekti koje pružaju minerali Mrtvog mora.

JetCare Youth serum pomaže u očuvanju prirodnog sjaja kože, sprečava prerana oštećenja i nudi potpuno nov pristup prevenciji i podmlađivanju.

Jetpeel serumi za mladu kožu

Serum iz JetCare Green kolekcije proizveden je isključivo od sastojaka prirodnog porekla, a sa organskom i blagom formulacijom kombinovanom sa potpuno ekološki prihvatljivim i održivim rešenjima predstavljaju najoriginalnije serume na tržištu.

Kako je mlada koža često suočena sa borbom protiv akni, osim potrebom za prejuvenacijom, JetPeel serum iz Selective Care linije proizvoda sa svojim antioksidansim svojstvima i hranljivim vitaminom C umiruje vašu kožu, čini je blistavom i svežom, smanjujući iritacije i vraćajući joj prirodan, blistav sjaj.

U našoj ponudi JetPeel seruma naći ćete ono što je neophodno važoj koži kako bi zasijala u punom sjaju, a sve serume sa dugom tradicijom kvaliteta, u kombinaciji sa već prepoznatljivom JetPeel neinvanzivnom, mlaznom tehnologijom možete pronaći jedino kod nas u Studiju Namaste!

Ukoliko želite da se uverite u jedinstvenost i kvalitet tretmana sa JetPeel serumima, pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80.

Recommend
Share
Tagged in