Jetpeel serumi za savršen anti-age efekat

Jedinstveni JetPeel tretman postao je nešto što naš salon čini originalnim i prepoznatljivim, nudeći tretmane zasnovane na vrhunskom kvalitetu i dubinskoj nezi kože za koju su zaslužni JetPeel serumi.

JetPeel serumi za lice su se pokazali kao efikasan proizvod za negu kože koji unapređuju rutinu nege i poboljšavaju ten, dok mogu da ciljaju i specifične probleme u odnosu na tip kože ili da se koriste sa ciljem postizanja željenog efekta.

Damama koje su u potrazi za efikasnim anti-age tretmanom sa zadovoljstvom preporučujemo Jetpeel serume, a posebno JetPeel tretman serumom iz Anti-Aging i Selective Care serije. U nastavku teksta možete pročitati više o tome kako ovi serumi deluju.

The Anti-Aging Series

Anti-Aging serija od Jetpeel-a je linija za intenzivnu negu zrele kože sa naprednom formulom za borbu protiv starenja. Prodire do najdubljih slojeva kože boreći se protiv pojave sitnih linija i opuštenosti kože.
Formula na bazi odabranih peptida, moćnih prirodnih ekstrakata i hijaluronske kiseline obnavljaju prirodan sjaj kože. Bogati rastvor Peptide Complex idealan je za kožu koja gubi na elastičnosti, pomažući održavanju čvrstoće sa moćnom amino-kiselinom peptida.

The Selective Care Series

Bogat antioksidansima i biopeptidima, osim što omogućava osveženje kože zahvaljujući vitaminu C, tretman je obogaćen Epidermal Growth faktorom – rešenjem nove generacije za obnovu mladalačkog izgleda i vraćanje vitalnosti, kao i Argireline kompleksom za smanjenje sitnih linija i bora.

Za efikasniji tretman

JetCare Boost predstavlja liniju intenzivnih seruma pojačivača koji mogu dopuniti svaki JetPeel tretman i povećati njegovo dejstvo, a u zavisnosti od potrebe i tipa kože, postoje serumi – pojačivači sa četiri različita dejstva: hidrirajuće, obnavljajuće, dejstvo zatezanja i dejstvo vraćanja sjaja koži.
Osim linije za intenziviranje Jetpeel tretmana, eksfolijacija predstavlja važan korak u pripremi kože za tretman, te JetCare u svojoj ponudi ima i moćnu limfnu masažu sa JetCare Hydro kao i Renewal Care, blagu ali izuzetno efikasnu eksfolijaciju kože.

Nahranite svoju kožu uz svetski prihvaćenu Jetpeel tehnologiju i najkvalitetnije serume sa višestrukim dejstvom! Više o Jetpeel serumima možete pročitati OVDE.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80.

Recommend
Share
Tagged in