Ovi tretmani su najbolji za mršavljenje

Leto je tu, ali tu su i višak kilograma i celulit. Kako ih se rešiti? Koji tretmani su najbolji za mršavljenje? Studio Namaste Vam nudi rešenje i to ono najbolje – reč je o tretmanima Endosfera i Mesojet!

Za početak želimo da objasnimo kako nastaje celulit – neprijatelj svih nas. Celulit izgleda kao pomorandžina kora – ima otekline, kvrgice i neravnine. Pojavljuje se najčešće na butinama, gluteusu, stomaku, kolenima, u gornjem delu bedara, ali i na rukama. Nisu samo žene jedine sa ovim problemom , naprotiv, sve češće se javlja i kod muškaraca. Celulit nije samo estetski, već i funkcionalan problem. Takođe, celulit nije problem samo gojaznih osoba, naprotiv, često ga imaju i mršave osobe.

Kako nastaje celulit?

Celulit se stvara u vezivnom tkivu. Kada je u područjima sklonim celulitu usporen je proces metabolizma, nagomilavaju se voda i toksini, dolazi i do debljanja vezivnog tkiva, a time do stvaranja „pomorandžine kore“. Nažalost, nije dovoljno da povećate unos vode, regulišete ishranu i trenirate kako biste uklonili celulit (posebno ne onaj stari), već je potreban i četvrti faktor, a to su odgovarajući tretmani. Mesojet i Endosfera tretmani za preoblikovanje tela su pre svega neinvazivni, bezbolni i jako efikasni u borbi protiv celulita i nagomilanih masnih naslaga.

Glavni uzroci celulita:

  • Usporen metabolizam
  • Loše navike u ishrani (i hrana i piće)
  • Predugo sedenje
  • Odsustvo fizičke aktivnosti
  • Telesna konstitucija
  • Nedovoljno uzimanje vode
  • Hormoni (posebno estrogen)
  • Genetika
  • Stres
  • Pušenje

Endosfera i Mesojet – najbolji tretmani za mršavljenje i eliminaciju celulita

Studio Namaste nudi samo najbolje usluge klijentima, ali i osluškuje želje klijenata – da rezultati budu brzo vidljivi i najvažnije – da tretmani nisu bolni i invazivni.

Želite da Vaše noge budu lepe i zategnute, bez celulita i masti, a zadnjica prirodno podignuta i zategnuta? Da i to je moguće i to kod nas!

Reć je najpopularnijim neinvazivnim i bezbolnim metodama u borbi protiv celulita i akumuliranja masti i toksina u nogama i zadnjici. Već nakon prvog tretmana dolazi do oblikovanja zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te tako postiže osećaj “lakih nogu”.

Ova dva tretmana u kombinaciji ubrzavaju put do željenog izgleda, šta potvrđuje more zadovoljnih klijenata i klijentkinja Studija Namaste.

Kako ubrzati efekte?

Najbolji rezultati garantovani su ukoliko se hranite zdravo (izbacite šećer, testenine i sokove, a jedine puno voća i povrća, ribe i mesa), umereno trenirajte i primenjujte Endosfera i Mesojet tretmane.

O Endosfera i Mesojet tretmanima se možete više informisati na našem sajtu ili nas pozvati ili posetiti lično i konsultovati sa našim timom i odabrati najbolji tretman eliminacije celulita i viška kilograma za Vas!

Cena Endosfera i Mesojet tremana za mršavljenje

Trenutno su ovi tretmani na povoljnim akcijama, tako da više o cenama paketa Endosfera i Mesojet tretmana za preoblikovanje tela možete pročitati ovde.

Pored Endosfere i Mesojet tretmana, u ponudi imamo i čitavu paletu anticelulit tretmana, poput Zelene kafe, Vacuslim 48, Thalion 3D i Maderoterapije.

Zelena kafa – Anticelulit tretman sa zelenom kafom zasnovan je na organskoj zelenoj kafi. Reč je izuzetno koncentrovanom tretmanu, tako da se visokim sadržajem ekstrakta zelene kafe postižu jaki i brzi efekti. Tretman ima izuzetno naglašene anticelulit efekte i utiče i na oblikovanje i zatezanje kože tela. Preporučuje se osobama koje imaju veće probleme sa celulitom ili onima koji se opredeljuju za brze rezultate.

Vacuslim 48 – tretman za lokalizovano topljenje masnih naslaga i zatezanje kože. Kombinacijom serijskih preparata i specijalno dizajnirane vakuum “kese” moguće je, tokom samo jednog tretmana, izgubiti nekoliko centimetara u obimu struka, butina, zadnjice ili nadlaktica. Može se primenjivati kao samostalan tretman, a u Studiju Namaste ga koristimo i kao dopunu za postizanje boljih i bržih rezultata u drugim anticelulit tretmanima.

Thalion 3D – reč je o svojevrsnoj kombinacji tretmana koja se sastoji od pilinga, zatim pažljivo odabranog seruma za tretiranje celulita spram stanja kože klijenata, masaže problematičnih regija kojom se stimuliše izbacivanje masnog tkiva iz adipocita, jedinstvene neispirajuće maske koja eliminiše toksine i podstiče proces otpuštanja masnih naslaga iz adipocita i na kraju – serum 3D – završna nega koja deluje na sve tri vrste celulita i uz upotrebu u kućnoj nezi pospešuje efekte tretmana i do 30%.

Maderoterapija – alternativa klasičnim anticelulit masažama i namenjena je klijentima sa disproporcionalnim masnim naslagama na telu i višegodišnjim celulitom. Prednost ovog tretmana tela je u intenzivnom pritisku na vlakna tkiva i celulita, što dovodi do ubrzanja metabolizma, uklanjanjanja masnih naslaga i toksina iz organizma. Tehnika maderoterapije podrazumeva niz pokreta koji se ponavljaju, uz korišćenje više od deset različitih drvenih instrumenata.

Tu smo da ispunimo Vaše želje, garantujemo efekte i činimo Vas PRIRODNO LEPIMA, a na Vama je da izaberete nekiod tretmana za mršavljenje koje nudi Studio Namaste.

Recommend
Share
Tagged in