Phisio Natura Busteri – put do zdrave kože

Kada je u pitanju nega, poslednjih godina fokus je na očuvanju zdrave i sjajne kože preparatima koji se baziraju na neagresivnim formulacijama. Phisio Natura kozmetika se ističe kreiranjem preparata koje krasi pažljivo formulisana tekstura i koji svojim efikasnošću čine idealan izbor za profesionalne kozmetičke tretmane.

Harmonija nege bazirana na hidrataciji, hranljivosti, zaštiti i regeneraciji, dolazi do izražaja kroz prirodne proizvode prilagođene individualnim potrebama kože.

U širokoj ponudi proizvoda, svoje mesto su našli aktivni koncentrati – busteri.

Aktivni koncentrati hijaluronske kiseline i glikozaminoglikani

Namenjen dehidriranoj koži, prvim borama i gubitku tonusa, ovaj koncentrat sadrži hijaluronske kiseline različitih molekulskih težina i hidrolizovane glikozaminoglikane. Preporučuje se samostalno ili u kombinaciji sa drugim Phisio Natura proizvodima.

Kao idealna prevencija protiv starenja, preporučuje se u kombinaciji sa proizvodima iz linije Jalica za klijente starije od 25 godina, dok se za korektivno dejstvo, preporučuje kombinacija sa proizvodima iz linije Rigenera. Ovaj buster se može koristiti za intenzivnu hidrataciju tokom perioda kada je koža posebno dehidrirana.

Aktivni koncentrat - Vitamin C i Ferulinska kiselina

Ovaj koncentrat je namenjen koži bez sjaja, prevenciji fleka i borbi protiv slobodnih radikala. Sadrži vitamin C i ferulinsku kiselinu. Preporučuje se samostalno ili u kombinaciji sa drugim Phisio Natura proizvodima poput onih iz kolekcije Jalica kao idealno dejstvo protiv starenja ili sa proizvodima iz linije Avelia kako bi rešio problem depigmentacije. Koncentrat je pogodan za osetljivu kožu sklonu rozacei, kada se kombinuje sa proizvodima iz linije Liquorice.

Važno je napomenuti da vitamin C nije fotosenzibilan i može se koristiti tokom dana.

Aktivni koncentrat - Retinol

Ulje sa retinolom namenjeno je rešavanju problema dubokih bora, fleka na koži i proširenih pora. Preporučuje se samostalno ili u kombinaciji sa drugim Phisio Natura proizvodima. Kao preparat koji ciljano deluje na znakove starenja preporučuje se u kombinaciji sa proizvodima iz linije Rigenera. Takođe, ovaj buster se može koristiti u kombinaciji sa proizvodima iz linije Avelia kako bi rešio problem hiperpigmentacije.

Važno je napomenuti da retinol nije pogodan za sve tipove kože, posebno kod suve, osetljive kože i kože sklone aknama. Preporučuje se upotreba uveče, uz konstantnu hidrataciju kože.

Aktivni koncentrati poput hijaluronske kiseline, glikozaminoglikana, vitamina C, ferulinske kiseline i retinola su ključni sastojci u održavanju zdrave i sjajne kože. Njihovom upotrebom prilagođenom individualnim potrebama, pruža efikasnu prevenciju i korekciju znakova starenja, depigmentaciju i ostalih problema sa kojima se koža susreće.

Uživajte u potpunom iskustvu profesionalne kozmetike Phisio Natura u Studiju Namaste.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in