Studio Namaste za Lepotu & Zdravlje

Studio Namaste se još jednom našao na stranama poznatog srpskog lifestyle magazina Lepota & Zdravlje. Ovog puta, govorilo se o revolucionarnoj tehnologiji JetPeel aprata, koji postaje sve popularniji deo nege mnogih žena.

Revolucionarna JetPeel tehnologija

U cilju održavanja kože lica zdravom, važno je održati prisutnost kolagena u koži. Međutim, proizvodnja ovog prirodnog proteina se zbog starenja i loših uslova nege može usporiti. Kao rešenje ovog, ali i mnogih drugih problema sa kožom, dolazi JetPeel aparat.

Jedinstvena mlazna tehnologija JetPeel aparata kombinuje kiseonik i tečnost (vodu ili specijalne preparate) kako bi stvorila mlaz mikrokapljica koje dopiru do dubine od 4,5 mm u kožu. Ovako koža postaje vidno hidrirana, osvežena potupuno prirodno i bezbolno.

Ovaj aparat je potpuno neinvazivan i ne izaziva kontraindikacije, alergije ili iritacije, što ga čini pogodnim za sve tipove i stanja kože, ali i pol i godine klijenata.

JetPeel se može kombinovati sa drugim tretmanima koje možete pronaći u ponudi Studija Namaste i tako postići optimalne rezultate i zdrav izgled.

Više o ovome pročitajte u magazinu Lepota & Zdravlje!

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in