JET PEEL TRETMANI ZA NEGU KOŽE LICA

JetPeel aparat u Studiju Namaste karakteriše multifunkcionalnost. Naime, pored antiage tretmana (neinvazivnog podmlađivanja kože), sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da JetPeel-om veoma uspešno tretiramo akne, rozaceu i hidriramo kožu. 

Ovaj neverovatni revolucionarni aparat dostupan je u Beogradu samo u Studiju Namaste. Dakle, ukoliko Vam je potrebna nega, lečenje i podmlađivanje kože bez igle, skalpela i veštačkih materijala, slobodno zakažite svoj prvi JetPeel tretman.

JetPeel tretmani za negu lica Beograd

Iako zvuči neverovatno, zaista je moguće da se za kratko vreme dođe do dugotrajnih rezultata. Vreme trajanja tretmana je zanemarljivo u poređenju sa dugotrajnošću rezultata. Prvi tretman traje oko 45 minuta. Bezbolan je i nežan. Važno je napomenuti da nakon Jet Peel tretmana nema neželjenih efekata, iritacije ili alergija. Možete potpuno bezbrižno i bez ikakvih posledica nastaviti svakodnovne obaveze. Ponovni tretmani traju još kraće – oko pola sata.

Jetpeel-tretman-Studio-Namaste

Kako radi JetPeel aparat?

Veoma jednostavno i potpuno bezbolno! Tajna učinkovitosti ovog tretmana je u mlaznoj tehnologiji. JetPeel aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati) formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 mm.To je do sada bilo moguće samo iglom. Iako vrlo snažan, zbog svoje male mase, istovremeno je nežan i prijatan.
JetPeel je specijalnog dizajna, vrlo praktičan za korišćenje. To je ručni aparat, kojim je vrlo lako upravljati, što se ogleda u velikoj preciznosti tretiranja različitih regija. Čak i onih najmanjih i najosetljivijih.
Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Jedan je od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinsku hidrataciju. U zavisnosti od stanja kože, JetPeel se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo. Dakle, mogućnosti su velike, kao i rezultati.
Reč je o jedinom aparatu koji nema kontraindikacije, ne izaziva iritacije, alergije. Potpuno je neinvazivan.

Kome preporučujemo JetPeel tretmane lica:

 • Suva koža i dehidrirana koža
 • Zaceljivanje i zarastanje rana
 • Masna i zapuštena koža
 • Udubljenja, šupljine na koži
 • Rozacea (crvenilo, popucali kapilari)
 • Aknozna (problematična) koža

JetPeel specijalni preparati:

U zavisnosti od željenog rezultata, JetPeel nam omogućava da vršimo tretman brojnim specijanim preparatima, koji u svom sastavu mogu imati:

 • Matične ćelije biljaka
 • Antioksidansi
 • Hijaluronska kiselina
 • Vitamini
 • Peptidi

JETPEEL TRETMAN ZA HIDRATACIJU KOŽE

Koža zahteva stalnu negu i hidrataciju. Zbog atmosferskog zagađenja, načina života, stresa, različitih bolesti i lekova, gotovo da ne postoji osoba kojoj je koža prirodno dobro hidrirana. Neophodno je dakle, da se redovno bavimo našom kožom ukoliko želimo da ona što duže ostane lepa i zdrava. Hidratacija je osnova svega.

Ključni faktor za lep izgled kože, njenu svežinu i elastičnost jeste voda. Bez dovoljne količine vode koža će izgledati tamnije, a pore i bore će biti izraženije. Treba napomenuti da kožu čini 64 odsto vode i da ona zaista pravi veliku razliku kada je njen izgled u pitanju. Suva koža lica je veoma osetljiva i ne izgleda dobro. Zabluda je da je samo genetski predodređena koža suva, jer svaki tip kože može biti dehidriran.

Zatim, da bi koža zadržala potrebnu količinu kolagena, potrebna joj je voda. Takođe, kada je koža elastična, nahranjena i hidridrana manje su šanse da puca usled spoljašnjih uticaja, što može izazvati crvenilo i dodatne iritacije. Međutim, ukoliko popijete nekoliko litara vode dnevno, to ne znači da ćete imati savršenu kožu istog trenutka. To što hidratirate kožu iznutra ne znači da ne treba da brinete o njoj i spolja. Dobra hidratacija kože je proces koji traje i zato je neophodno da je tretirate JetPeel tretmanom.
Dehidrirana koža je zategnuta i često izgleda opušteno i naš savet je da dehidriranu kožu negujete JetPeel tretmanom, kao i da izbegavate proizvode koji zapušavaju pore.

jet peel tretman
jet solution
jet peel studio namaste

Hidratacija masne kože

Obično vlada zabluda da masnoj koži nije neophodna hidratacija. Potrebna je itekako, no masna koža ima sopstvene zahteve. Potrebna je tehnika ne zapušava pore i ne provocira proizvodnju dodatnih količina sebuma, koji ne ostavlja masan sjaj. Ključ je u pronalaženju balansa da koža bude pravilno hidrirana, a da se ispoštuju njene specifične potrebe. Jednom rečju, JetPeel je pravo rešenje.

JetPeel tretman nege i hidratacije Studio Namaste

Pozitivan efekat vidljiv je već nakon prvog tretmana, a učinak se povećava tokom lečenja. U slučajevima redovne nege, poput hidratacije, pilinga ili čišćenja, rezultati su primetni odmah nakon prvog tretiranja, a efekat traje i do dve godine.
JetPeel je čudotvoran tretman koji će vašem licu brzo vratiti sjaj, te ukloniti znake umora, stresa i godina. Nežno, ali efikasno omogućava trenutno poboljšanje izgleda kože, njene teksture i tena. Uvek ćemo ga preporučiti kao tretman nege i hidratacije.

JETPEEL TRETMAN ZA TRETIRANJE ROZACEE

Šta izaziva Rozaceu?

Stručnjaci nisu sigurni šta uzrokuje rozaceu. Oni znaju da nešto iritira kožu, ali uzrok nisu bakterije. Rozaceu dobijaju ljudi koji imaju svetlu kožu ili se lako zacrvene, i izgleda da je nasledna.
Rozacea često plane kada nešto uzrokuje širenje krvnih sudova u licu, što izaziva crvenilo. Stvari koje izazivaju izbijanje crvenila se zovu okidači. Uobičajeni okidači su vežbanje, sunce i izlaganje vetru, toplom vremenu, stresu, začinjenoj hrani, alkoholu, i vrućim kupkama. Promene u temperaturi toplo-hladno mogu izazvati razbuktavanje rozacee.

Lečenje Rozacee Beograd

U retkim slučajevima, crvenilo koje se ne tretira može izazvati trajne posledice, kao što su zadebljanja kože na licu ili gubitak vida. Rozacea može dovesti do izbočina na nosu, pod nazivom rinofime. Vremenom, ona može dati nosu nadut, voskast izgled. Međutim, većina slučajeva rozacee ne odu tako daleko. Studio Namaste uz pomoć JetPeel tretmana uspešno leči i Rozaceu.
Budite nežni prema vašoj koži i tretirajte je isključivo neinvazivnim tretmanima i organskom kozmetikom, a idealan je JetPeel tretman za lečenje Rozacee. Izbegavajte proizvode koji grebu ili iritiraju kožu.

JetPeel-izlecena-rozacea

JETPEEL TRETMAN ZA TRETIRANJE AKNOZNE (PROBLEMATIČNE) KOŽE

Aknozna i problematična koža tipična je za adolescentsku dob. Problem počinje da se javlja tokom puberteta kada se aktiviraju hormoni, ali može da potraje veoma dugo, posebno ako se ne tretira pravilno, te nije redak slučaj da i osobe u tridesetim i četrdesetim godinama imaju akne.
Pojava akni i mitisera tegobe negativno utiče na psihički život osobe kod koje se javljaju, naročito ukoliko su akne u većem broju i gnojne.
Hidratacija tela, samim tim i kože je pravilo broj jedan, a odmah nakon nje ide pravilna nega kože.
Nečista koža, puna akni iliti bubuljica i mitisera (kao i milija – to su beli mitiseri, koji nemaju “čep” i ne mogu se iscediti klasičnom komedoekspresijom (ceđenjem) već uz pomoć specijalnih iglica), bilo da je na licu, dekolteu, ramenima ili leđima, veoma je neprijatna pojava, posebno kod mlađih osoba koje imaju prirodno mešovitu ili masnu kožu.

JETPEEL-Studio-Namaste-Beograd

Zašto nastaju akne?

Na nastanak, intenzitet i dužinu trajanja akni dosta utiču: genetske predispozicije, loša ishrana, stres, neadekvatna kozmetička sredstva ili nuspojave nekih lekova (najčešće hormonskih). Pojedini hormonski lekovi i kontraceptivna sredstva utiču na povećanje akni. Nasuprot tome, neki od hormonskih lekova i pojedina savremena kontraceptivna sredstva deluju protiv nastanka i razvijanja akni.

Akne-na-licu-i-telu–problem-odraslih-i-mladih

Tretiranje aknozne kože

Veoma je važno da ne dodirujete lice i ne pokušavate da ih istisnete, već da prepustite lečenje akni iskusnim kozmetičarima. Na taj način ćete sprečiti pojavu širenja infekcije i stvaranje neprijatnih ožiljaka. Važno je da napomenemo da kozmetički preparati kao što su masne kreme za kožu, masne kreme za lice i puderi mogu dodatno zapušiti pore i uticati na ubrzano stvaranje akni.

JetPeel tretman za tretiranje akni Beograd

Naša draga klijentkinja Jovana iz Novog Sada poželela je da podeli svoje impresije i iskustvo sa JetPeel tretmanom u Studiju Namaste.
Osim hidratacije, kod nje smo tretirali problematičnu i upaljenu kožu.
Ovaj tretman bih preporučila svima. Čak i onima koji nemaju neke konkretne probleme na koži, već žele samo kvalitetnu negu i očuvanje zdrave i lepe kože. Zorici iz Studija Namaste sam se javila jer sam se dugo godina borila sa bubuljičavom i problematičnom kožom.
Pored toga, imala sam i vidne ožiljke na licu, takođe od bubuljica. Jet Peel aparatom smo hranili kožu različitim vitaminima i matičnim ćelijama biljaka. Efekti su odmah bili sjajni. Koža je izgledala hidrirano i sjajno.
Lečenje je trajalo šest nedelja, odnosno šest tretmanskih serija.
Moja koža je sada potpuno oporavljena, a ožiljci su gotovo neprimetni. Čak mi je rešen i problem podbratka! Imala sam mali podbradak, ali pored upaljene kože lica, on je bio manji problem. Međutim, nema ga više. Nestao je zahvaljujući JetPeel-u.
Zaista sam prezadovoljna i još jednom – preporučila bih ovaj tretman svima, a naročito onima sa problematičnom kožom.
Sigurno će vam pomoći!

BI-PHASIC-Anti-Aging JetPeel tretman

JetPeel tretmani lica – hidratacija, rozacea, akne – Studio Namaste

Bilo da imate problematično lice ili da mu je neohodna nega i hidratacija, ili pak lečenje rozacee, slobodno pozovite ili posetite Studio Namaste i zakažite svoj prvi tretman. Rezultat je zagarantovan već nakon prvog tretmana!
Nalazimo se u Hadži Miletijevoj ulici broj 32, na Vračaru, i imamo obezbeđena tri parking mesta. Naša misija je da svi naši klijenti budu zadovoljni uslugom i tretmanima, te je naš ambijent u potpunosti prilagođen toj svrsi, imamo stručan i iskusan tim koji će vam uvek prižiti profesionalne savete i konsultacije.
Za više informacija i konsultacije o JetPeel tretmanima za lica, kao i drugim tretmanima u našem salonu, možete nas pozvati i zakazati tretman, radimo svakog radnog dana 09:00-21:00, kao i vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00)
Tu smo da ispunimo vaše želje, garantujemo efekte i činimo vas PRIRODNO LEPIMA!