JETPEEL

PRIRODNA NEGA

NEINVAZIVNIM TRETMANOM

JetPeel tretman je neinvazivna procedura koja koristi mlaznu tehnologiju visokog pritiska, što omogućava primenu raznih supstanci poput vode, kiseonika ili seruma u dublje slojeve kože. Ovaj tretman se koristi za hidrataciju, tretiranje različitih stanja i poboljšanje opšteg izgleda kože.

Iako je dovoljno učinkovit, JetPeel se često kombinuje sa drugim tretmanima za negu poput mikrodermoabrazije ili hemijskog pilinga kako bi se postigao bolji efekat.

Tretman je bezbolan i ne zahteva nikakvo vreme oporavka, što ga je učinilo veoma popularnim među onima koji žele efikasan i brz tretman za negu kože.

JETPEEL APARAT

U pogledu aparata za JetPeel tretmane, postoji nekoliko različitih brendova i u skladu sa tim oni imaju različite karakteristike i specifikacije. Aparati u Studiju Namaste – JetPro Duo i Jet To Go proizvodi kompanija TavTech, svetski lider u proizvodnji jet aparata, čije se znanje bazira na dugogodišnjem istraživanju tržišta i potreba klijenata.

JetPro Duo podiže tretman na viši nivo, kombinujući efekte LED terapije sa tehnologijom mlaznog pristiska u istoj sesiji. Aparat ima različite nastavke i podešavanje pritiska kako bi se prilagodio individualnim potrebama i tipovima kože.

Jedinstveni patentirani ručni nastavci stvaraju mlazove pod pritiskom koji nežno istežu kožu prema konkavnim regionima, otvarajući transepidermalne mikrokanale za dostavu hranljivih JetCare rastvora u kontekstu nege lepote.

Pažljivo razvijena tehnologija kombinuje kiseonik i tečnost (vodu ili specijalno namenjene serume) kako bi formirala mlaz mikrokapljica koje supersoničnom brzinom prodiru u slojeve kože, do dubine od 4,5mm. Ovo omogućava nežno i bezbolno podmlađivanje i lečenje kože, pružajući neverovatne rezultate slične botoksu, potpuno prirodno i bez ikakvih oštećenja.

FORMULACIJA SERUMA

JetPeel linija kozmetičkih rešenja bogatih hranljivim sastojcima razvijena je kako bi se tretirao širok spektar problema kože.

Tretmani počinju upotrebom JetPeel Hydro, nežnim rastvorom na bazi vode specijalno formulisanim za limfnu masažu i pripremu kože za dalji tok tretmana.

Specijalno formulisana linija za piling sadrži različite koncentracije AHA i BHA kiseline prilagođene svim tipovima kože, dok su specijalni serumi sa hijaluronskom kiselinom različitih molekulskih veličina, patentiranim bio-peptidima i ekstraktima biljaka idealni za tretman regeneracije i obnovu zrele kože.

Tretiranje različitih stanja odabranim i ciljanim formulacijama i sastojcima, posebno razvijenih za rešavanje specifičnih potreba klijenata obuhvata argireline kompleks za smanjivanje sitnih bora i linija, sastojke za smanjivanje crvenila i ujednačavanje kože, postizanje balansa, izuzetne hidratacije i efekta zatezanja.

PRILAGODLJIVOST JETPEEL TRETMANA

JetPeel tretman pruža sveobuhvatnu i efikasnu estetsku negu u jednoj sesiji koja uključuje četiri koraka koji se sprovode uz pomoć uređaja i specijalnih nastavaka.

Prvi korak u tretmanu je prijatna i opuštajuća masaža koja detoksikuje kožu i stimuliše mikrocirkulaciju, nakon čega sledi efikasna eksfolijacija odnosno piling, specijalno prilagođen potrebama klijenata. Ovim se uklanjaju mrtve ćelije sa kože koja se priprema za fazu infuzije. Pojačani rezultati tretmana postižu se dodatnom hranljivom moći JetCare formulacija za pojačane efekte.

TRETIRANJE RAZLIČITIH TIPOVA KOŽE

Blag i efikasan tretman, omogućava trenutno poboljšanje izgleda kože, teksture i tena, sa efektima koji mogu trajati i do dve godine. Podjednako je efikasan u tretiranju različitih stanja i problema kože, precizno tretirajući najmanje i najosetljivije regije kože, ne zahtevajući period oporavka.

Hidratacija predstavlja temelj zdrave kože, jer u momentima povećanog atmosferskog zagađenja, ona zahteva veću i pažljiviju negu kako bi se oduprela raznim negativnim faktorima. JetPeel tretman predstavlja revolucionarnu metodu koja kombinacijom kiseonika i tečnosti poboljšava izgled kože, vraćajući joj sjaj i uklanjajući znakove stresa i umora.

Obično postoji zabluda da masnoj koži nije potrebna hidratacija, ali to nije tačno. Masna koža zahteva posebnu negu koja neće zapušiti pore ili podstaći dodatnu proizvodnju sebuma, što bi rezultiralo masnim sjajem. Ključ je u pronalaženju balansa koji će pružiti pravilnu hidrataciju, uzimajući u obzir specifične potrebe masne kože. JetPeel tretman je idealno rešenje za ovu vrstu nege.

Rozacea je stanje koje se karakteriše crvenilom lica i može izazvati trajne posledice ako se ne tretira pravilno. JetPeel tretman se pokazao kao efikasan tretman za ovu kožnu bolest, pružajući neinvazivnu alternativu za lečenje. Kako bi ste u potpunosti izbegli proizvode koji mogu iziritirati ovaj tip problema,okrenite nežnoj nezi JetPeel tretmanom.

Ankozna koža problem je sa kojim se susreću osobe u različitim životnim dobima. Uzroci akni mogu biti genetske predispozicije, ali i faktori kao što je loša ishrana i upotreba neadekvatne kozmetike. JetPeel tretman se pokazao kao efikasan u tretiranju aknozne kože, pružajući neinvazivnu alternativu za lečenje ovog problema. Mlazom mikro – kapljica posebno osmišljena formulacija sastojaka prodire duboko u kožu, efikasno i dugotrajno rešavajući problem ovog tipa kože.

JeetPeel Iskustva

„Ovaj tretman bih preporučila svima. Čak i onima koji nemaju neke konkretne probleme na koži, već žele samo kvalitetnu negu i očuvanje zdrave i lepe kože.

Zorici iz Studija Namaste sam se javila jer sam se dugo godina borila sa bubuljičavom i problematičnom kožom. Pored toga, imala sam i vidne ožiljke na licu, takođe od bubuljica.

Jet Peel aparatom smo hranili kožu različitim vitaminima i matičnim ćelijama biljaka. Efekti su odmah bili sjajni. Koža je izgledala hidrirano i sjajno. Lečenje je trajalo šest nedelja, odnosno šest tretmanskih serija. Moja koža je sada potpuno oporavljena, a ožiljci su gotovo neprimetni.

Čak mi je rešen i problem podbratka! Imala sam mali podbradak, ali pored upaljene kože lica, on je bio manji problem. Međutim, nema ga više. Nestao je zahvaljujući JetPeel-u.

Zaista sam prezadovoljna i još jednom – preporučila bih ovaj tretman svima, a naročito onima sa problematičnom kožom. Sigurno će vam pomoći!“

– Jovana, Novi Sad 

Studio Namaste - JetPeel

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE