MASAŽA TOPLIM SVEĆAMA

MASAŽA TOPLIM SVEĆAMA

OPUSTITE UM I TELO

Studio Namaste u ponudi ima i masažu toplim svećama. O čemu se radi? Sveća napravljena od specijalnog kozmetičkog voska se upali i vosak od koga je napravljena sveća se otapanjem pretvara u aromatično ulje za masažu. Istovremeno sveća širi izuzetno prijatan miris u prostoriji za masažu.

Rastopljeni vosak na rukama terapeuta koji vas masira, greje i opušta vaše telo, a miris sveće za vreme masaže dodatno deluje na opuštanje vašeg uma.

Vosak sadrži hranjive sastojke tako da će vaša koža posle ovog izuzetnog tretmana biti nežna i revitalizovana.

Baza svake sveće je čist palmin vosak i ulje, shea buter i E vitamin, a onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu – sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli. Sveće su potpuno prirodne bez sintetičkih dodataka i konzervanasa. Na taj način će i moć aromaterapije doći do punog izrazaja a koža biti zahvalna, pokazujući da joj prija kroz poboljšanje tonusa, hidrataciju i baršunastu strukturu.

Dobar balans dva putera vrlo brzo, duboko prodire do najdubljih slojeva kože i za kratko vreme imate nekoliko puta jaču moć regeneracije, što nije uobičajeno kod klasičnih mleka za telo.Kombinacijom palminog i kokosovog putera povećavamo nekoliko puta napajanje kože omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, koje su značajan dodatak anti-age kozmetičkim sredstvima. Tretman svećama Vas oslobađa napetosti, a divni mirisi bude vaša čula. Koža posle masaže je nahranjena i svilenkasto meka.

Dozvolite vašim čulima da odaberu ono što je potrebno telu. Opustite se i uživajte u Studiju Namaste uz masažu toplim svećama i eliminišite znakove stresa. Masaža svećom je holistička masaža koja ima za cilj da ublaži fizički i psihički zamor. Kada se zapale, Studio Namaste masažne sveće se tope u raskošni masažni vosak koji greje i opušta vaše telo, a miris sveće dodatno opušta vaš um.

Masaža toplim svećama u Studiu Namaste

Izaberite mirisnu notu aromatičnih sveća koja vam najviše prija i priuštite vašem telu efekat opuštanja, učvršćivanja i energizacije. Napravili smo kombinacije:

  • za osveženje fresh (limun, bergamot)
  • za energiju – energy (nana, eukaliptus)
  • za opuštanje – relax (lavanda)
  • za uživanje – senzual (ilon-ilon) – apsorbuje masnoću.

Sastav: Shea buter, kakao buter, bademovo ulje, jojoba ulje, maslinovo ulje, pčelinji vosak.

Vreme trajanja masaže je 60 minuta.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE