Izbor masaža u Studiju Namaste

U savremenom načinu života, masaže predstavljaju pravu anti-stres terapiju i spasonosno rešenje za naše telo. Masaža je idealan način za rešavanje fizičkih tegoba, eliminisanje tenzije iz vratnog i lumbalnog dela kao najčešćih bolnih tački, ali i kompletnu relaksaciju organizma za one kojima je to potrebno.
Osim svih pomenutih pogodnosti, Studio Namaste vam pruža kompletan doživljaj zahvaljujući različitim metodama izvođenja, aromatičnim mirisima i solima koji imaju blagotvorno dejstvo na vašu kožu i organizam, ali i raspoloženje, čineći da se potpuno prepustite doživljaju…

Pravo mesto za vaše zen trenutke

Pokrenite vaše telo i duh uz masažu himalajskim solima – idealnu za ljubitelje sauna i generalno tretmana u kojima se toplotnim nadražajima utiče na opuštanje mišića. Zagrejano kamenje nerafinisanih himalajskih soli u temperaturnom rasponu od 30 do 70 stepeni izrazito blagotvorno deluje na organizam nizom različitih minerala.
Masaža prirodnim školjkama je najnovija i svakako najinteresantnija vrsta masaže koja stiže direktno iz svetskih salona. Bazirana je na zagrevanju školjki uz pomoć Termapower vrećica bogatim vulkanskim pepelom, algama i mineralima. Spoj svega pomenutog sa morskom vodom koja podstiče oslobađanje toplote i minerala i pruža osećaj potpune relaksacije.

Harmonija svih čula

Za sve kojima je prepuštanje aromatičnim mirisima sasvim dovoljno za opuštanje tu je masaža toplim svećama. Kombinacija primamljivih mirisa poput lavande, bergamota, nane, eukaliptusa, limuna i ši-putera sa opuštajućom masažom potpuno će vas spremiti za radnu nedelju, obogativši vaše čulo mirisa i dodira, ali i vašu kožu prirodnim, organskim i hranljivim sastojcima.
Terapeutska masaža idealno je rešenje za sve one koji žele da se reše bolnih mesta i kritičnih tački na telu, a idealne su i kao pomoć kod sportskih povreda. U Studiju Namaste moći ćete da se konsultujete sa terapeutima i popričate o vašem stanju, kako bi vaš tretman bio što bolji i učinkovitiji!

Za bolji izgled i zdravlje

Nezaobilazna rutina svih žena koje žele da svoju liniju dovedu do savršenstva je anticelulit masaža u toku koje se energičnim pokretima „podiže“ vezivno tkivo, podstiče cirkulacija limfe i obnavlja kolagen u koži. U kombinaciji sa limfnom drenažom, ova masaža može podstaći izbacivanje viška toksina iz organizma i uticati kako na poboljšanje vašeg izgleda, tako i na podizanje vašeg imunološkog sistema.

Više o svakoj od pomenutih masaža možete pročitati OVDE, a mi vas pozivamo da obradujute sebe ili svoje voljene i prepustite se čarima masaži u Studiju Namaste.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in