JetPeel tretman na stranama Lepote & Zdravlja

Studio Namaste odavno drži titulu jednog od najposećenijih beogradskih kozmetičkih salona, zahvaljujući pouzdanosti i vrhunskoj usluzi. U salonu radi tim visoko obučenih stručnjaka koji su posvećeni pružanju najbolje moguće nege.

Sinonim za kvalitet

Sa širokom ponudom tretmana koji pozitivno utiču na izgled lica i tela uz aparate najnovije generacije Studio Namaste postao je sinonim za kvalitet i inovaciju u industriji lepote.

Klijenti salona imaju priliku da uživaju u najnovijim trendovima i tehnikama u oblasti kozmetičkih tretmana. Uz pažljivo odabrane proizvode i personalizovan pristup, salon pruža jedinstveno iskustvo tretmana i relaksacije. Bez obzira da li je u pitanju tretman za negu kože, masaža ili oblikovanje tela, Studio Namaste je mesto gde se svaka želja za lepotom može ostvariti.

Studio Namaste našao se na stranama magazina Lepota & Zdravlje, koji je na svojim stranama predstavio JetPeel tretman. Upravo tu, čitaoci mogu pronaći više informacija o samom tretmanu, ali se o njemu možete informisati i putem sajta, gde ćete naći više informacija o ponudi usluga koje salon pruža.

O efikasnosti JetPeel tretmana saznajte na stranama Lepote & Zdravlja ili pročitajte ovde.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in