ENDOSFERA

ENDOSFERA TRETMAN

TRAJNA ELIMINACIJA MASTI I CELULITA

Rešenje za probleme koje podjednako muče oba pola – masne naslage i celulit konačno je dostupno Studiju Namaste!

Endosfera tretman je potpuno neinvazivan, komforan i sigurnan tretman za eliminaciju celulita, topljenje masti, izbacivanja viška tečnosti i toksina iz kože, kao i i limfnu drenažu.

Znamo da zvuči neverovatno, ali mi smo vas navikli da nudimo najbolje usluge našim klijentima, da rezultati budu brzo vidljivi i najvažnije – da tretmani nisu bolni i invazivni (bez skalpela).

Neka vaše noge budu lepe i zategnute, bez celulita i masti, a zadnjica prirodno podignuta i zategnuta. Prepustite se timu Namaste studija i zgledajte zdravo i negovano!

Tehnologija eliminacije celulita primenom Endosfera tretmana vrlo je prepoznatljiva i rasprostranjena po celom svetu. Stotine kozmetičkih i drugih salona upotrebljava je u estetske i zdravstvene svrhe, što svedoči o njenoj pouzdanosti i uspešnosti, a ova usluga sada je dostupna i kod nas.

Gubitak celulita i masnih naslaga uz Endosfera tretman

Ovog proleća Studio Namaste u svojim uslugama nudi i Endosfera tretman – najpopularniji metod u borbi protiv celulita i akumuliranja masti i toksina u nogama i zadnjici.

Endosfera tretman predstavlja korak napred u području estetike, rezultati su vidljivo odmah nakon prvog tretmana – dolazi do liftinga zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te tako postiže osećaj “lakih nogu”.

Kako Endosfera aparat deluje na kožu?

Silikonske kuglice – “sfere”, koje su specifične za endosfera aparat – ima ih oko 50, posebnim silama stvaraju talase u procesu rada i uklanjaju toksine i suvišnu tečnost. Kada je uređaj uključen, sve ove sfere postavljene u posebni manipulator počinju da se alternativno okreću.

Frekvencija njihove rotacije je 29-355 Hz. Iskustva korisnika kažu da sama snaga uređaja zavisi od postavljene frekvencije. Mikrovibracijom, koja prenosi pulsirajuće ritmičke pokrete na različitim frekvencijama do tkiva, obavlja se rad aparata Endosfera.

Prednosti i kontraindikacije tretmana

Osećaj bola je strogo individualan i zavisi od tipa celulita. Na primer, najslabniji će proces biti u lečenju fibroznog celulita. Važno je napomenuti da Endosfera tretman ne izaziva alergijske reakcije.

U svetu kozmetologije i estetike postoji more tehnika eliminacije celulita i liftinga zadnjice, a tretman Endosfera možete obaviti u Studiju Namaste i uveriti se zašto je potpuni hit u svetu. Endosfera, prema pričama zadovoljnih korisnika, uočljivo se razilikuje od svih ostalih tretmana koji rešavaju pomenuta stanja kože.

Ako poredimo Endosferu sa ručnom masažom, videćemo da je ona manje traumatična i prijatnija, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Na primer, posle prvog tretmana zadnjica je podignuta za čak 2cm!

Endosfera tretman ne ostavlja tragove i ne oštećuje kožu. Doktori smatraju Endosferu najsavršenijom hardverskom metodom, koja nema kontraindikacije. Možete se primenjivati ćak i kod početnh stadijuma varikoznih vena. Jedino se ne može primenjivati u slučaju tromboze i atrofije tkiva.

Koža može biti blago, srednje ili ekstremno opuštena:

Blagu opuštenost karakterišu proširene pore i blago izražena suzna brazda. Deluje kao da je koža počela da klizi na dole.

Srednja opuštenost se prepoznaje po borama oko očiju, padom očnih kapaka i blagom pojavom podbratka.

Ekstremna opuštenost kože je u slučajevima dubokih bora, primetne izboranosti po celom licu, gubitka konture donje vilice i dulog podbratka.

Efekti tretmana bez dijete i vežbanja?

Najbolji rezultati garantovani su ukoliko se hranite zdravo (izbacite šećer, testenine i sokove, a jedine puno voća i povrća, ribe i mesa), umereno trenirajte i primenjujte Endosfera tretman.

Nakon tretmana, pored smanjenog celulita i masnih naslaga, podignute zadnjice, osetićete neverovatnu lakoću u nogama budući da se tokom tretmana oslobađa višak vode, kao i toksini.

Koliko je tretmana potrebno?

Nakon pregleda u Studiju Namaste i konsultacija sa našim timom, a u zavisnosti od stanja kože i količine celulita i masnih naslaga, određuje se broj tretmana.

Za što bolje efekte preporuka je da se urade dve serije od po 10 ili 12 tretmana. Tretman je potrebno raditi na svaka tri dana da bi ciklus celog tretmana imao pravi efekat.

CENE ENDOSFERA TRETMANA

Ukoliko ste odlučili da preoblikujete svoje telo i konačno eliminišete celulit i masti sa svojih nogu i zadnjice, preporuka je da iskoristite naše super akcijske popuste za tretmane:

  • Regije: Pola tela – jedan tretman 6.000 rsd
  • Regije: Celo telo – jedan tretman 7.200 rsd
  • Regije: Pola tela – serija od 12 tretmana 500 eura
  • Regije: Celo telo – serija od 12 tretmana 600 eura

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE