MADEROTERAPIJA

MASAŽA OKLAGIJAMA

U BORBI PROTIV CELULITA

Oblikujte figuru, eliminišite celulit, skinite masne naslage i rešite se toksina! Maderoterapija u Studiju Namaste je kraljevski anticelulit masaža oklagijama sa garantovanim rezultatima.

Maderoterapija je anticelulit tretman nastao u Kolumbiji. U osnovi, to je terapija drvenim instrumentima – popularno nazvanim oklagijama. Reč je o anatomski dizajniranom alatu od drveta, što tretman čini potpuno prirodnim.

Ova terapija je alternativa klasičnim anticelulit masažama i namenjena je klijentima sa disproporcionalnim masnim naslagama na telu i višegodišnjim celulitom.

Prednost ovog tretmana tela je u intenzivnom pritisku na vlakna tkiva i celulita, što dovodi do ubrzanja metabolizma, uklanjanjanja masnih naslaga i toksina iz organizma.

Anticelulit masaža oklagijama – prednosti

Tehnika maderoterapije podrazumeva niz pokreta koji se ponavljaju, uz korišćenje više od deset različitih drvenih instrumenata.

Na ovaj način dolazi do aktivacije limfnog sistema i oslobađanja akumuliranih toksina u telu, što podstiče sagorevanje masnih naslaga. Celulit biva uništen, oticanje kože se smanjuje, a sindrom narandžine kore nestaje. Koža je zategnuta i ravna.

Dakle, ovaj tretman ne pruža samo topljenje masnih naslaga, već oslobađa telo od nakupljenih toksina i ubrzava metabolazam. Efekti su brzi, a rezultati dugo vidljivi.

Ističemo da maderoterapija ne bi smela da ima kontraindikacije, ali one su nažalost, vrlo česte. Razlog tome je nestručnost, neadekvatno korišćenje instrumenata i preparata, kao i loša procena stanja tkiva kod klijenata. Loše urađena maderoterapija može proizvesti ozbiljne posledice.

Prednosti maderoterapije su:

 • Prirodan tretman
 • Bez kontraindikacija
 • Brzi i vidljivi efekti
 • Oslobađanje od toksina
 • Ubrzanje metabolizma
 • Antistres efekat

Maderoterapija – Studio Namaste

U studiju Namaste maderoterapiju posmatramo kao invazivni tretman i zbog toga nam je bezbednost klijenta prioritet. Ako su vam potrebni saveti i edukacija sa certifikatom za Maderotherapy, budite slobodni da se javite u Studio Namaste.

Nakon godina iskustva imali smo prilike da se sretnemo sa ljudima kod kojih je maderoterapija izvršena na nestručan način napravila ozbiljne kontraefekte. Neki su dolazali sa većim celulitom, nego što je to bio slučaj pre tretmana ili sa velikim podlivima, modricama i bolovima.

Vrlo je važno istaći da ova vrsta tretmana nije preporučljiva svima i da je neophodno da osoba koja vrši tretman bude stručna i iskusna

 • Mlade osobe koje imaju čvrsto tkivo i kožu
 • Osobe sa proširenim venama
 • Osobe sa kožnim i srčanim oboljenjima, problemima sa krvotokom
 • Starije i osobe srednjih godina sa opuštenom kožom
 • Ljudi sa višegodišnjim, debljim slojem celulita i masnih naslaga

Pre tretmana sa klijentom obavljamo informativni razgovor o njegovom načinu života, ishrani i navikama.

Zatim se radi pregled stanja kože, celulita, krvnih sudova i tkiva. Pre samog tretmana klijent biva informisan o načinu i tehnici maderoterapije, kao i mogućim nuspojavama.

Prva tri tretmana se izvode vrlo nežno i pažljivo. Maderoterapija ne bi smela da bude suviše bolna, ali koža mora osetiti neku senzaciju. U prvim tretmanima bol je sličan upali mišića. Nijedan naš klijent nije imao podlive i modrice. Maderoterapija nije samo anticelulit tretman, već i detoks organizma.

Tokom terapije koja traje oko sat vremena, klijent nekoliko puta odlazi do toaleta i izbacuje suvišnu vodu, a sa njom i toksine.
Studio Namaste vam osim stručnosti i iskustva pruža i najkvalitetnije kozmetičke preparate – prirodna kozmetika Beograd.

To je jedan od razloga zbog kog ovaj tretman nazivamo kraljevskim. Prilikom masaže drvenim instrumentima koristimo ulja specijalno napravljena za maderoterapiju.

U slučajevima osetljive i kože koja je sklona alergijama, koristimo organska ulja bez alergena i eventualnih nuspojava.

Rezultati

Rezultati su vidljivi odmah, a osećaj značajnog zatezanja kože nastaje već nakon trećeg tretmana. Tokom samo jednog tretmana izbacuje se značajna količina vode iz tela, a sa njom i toksini.

Maderoterapija ima blagotvorne efekte na opuštanje tela, umanjenje bolova i napetosti u mišićima i zglobovima. Deluje antistresno i pruža osećaj olakšanja, zdravijeg i zategnutijeg tela.

Za maksimalne i dugotrajne rezultate, bez yo-yo efekta, preporučujemo dve serije od po 10 tretmana.

 • Oblikovano telo
 • Eliminisanje ili smanjenje celulita
 • Podizanje i zatezanje gluteusa
 • Eliminacija masnih naslaga sa bokova
 • Oblikovanje nogu
 • Zatezanje butina i definisanje ruku
 • Smanjenje obima struka
 • Zatezanje kože
 • Ubrzanje metabolizma
 • Eliminisanje toksina

MADEROTERAPIJA 48 ISKUSTVA

Milena se dugo borila sa upornim celulitom. Uradili smo prvo pregled i informativni razgovor. S obzirom na to da u njenom slučaju koža nije ekstremno izgubila tonus, a masne naslage su bile umerene, rešili smo da uradimo jednu seriju maderoterapije.

Ovo je njeno iskustvo:

– Za Studio Namaste sam saznala preko Interneta. Odavali su utisak profesionalnosti i stručnosti. Nakon jedne serije tretmana, uporni celulit je potpuno nestao. Malo je reći da sam oduševljena i zadovoljna. Već nakon dva tretmana primetila sam značajne rezultate. Osećaj zategnute kože je sjajan.
Moram priznati da sam malo strahovala od bola i modrica. Međutim, moje iskustvo je za svaku preporuku. Mali bol je bio prisutan tokom prva dva tretmana.
Ništa strašno… Kako je vreme odmicalo, počela sam da uživam u maderoterapiji.
Do kraja je to postao jedan relax tretman, koji je potpuno brisao celulit, zatezao kožu i vrlo uspešno oblikovao telo. Moram da pohvalim i zaposlene.
Vrlo su ljubazni, nasmejani i predusretljivi. Izuzetno su profesionalni i iskusni. Ambijent je divan, a atmosfera opuštena. Osećala sam se kao kod kuće. Vrlo je prijatno boraviti kod njih. Nastaviću s maderoterapijom, s vremena na vreme, tek da održim ovo stanje i ne dopustim stvaranje novog celulita, a ima tu još mnogo zanimljivih i korisnih tretmana. Prezadovoljna sam i toplo ih preporučujem svima.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE