Jesenji kozmetički tretmani

Tretmani za negu kože tokom jeseni pomoći će da vaša koža ostane lepa i zdrava dok se priprema za hladnije dane. Njihova uloga je zaštita od nepovoljnih uticaja poput hladnoće, suvog vazduha i vetra. Obogaćena jesenja nega je ključna za podsticanje regeneracije kože i pripremu za predstojeću sezonu.

Laserski tretmani

Jesen je idealna sezona za sve vrste laserskih tretmana. Naša preporuka ove jeseni su lasersko uklanjanje kapilara i lasersko uklanjanje malja. Lasersko uklanjanje kapilara i laserska epilacija su efikasan i bezbolan način za trajno rešavanje ovog problema na potpuno bezbedan način. Ove jeseni odaberite ovu neinvazivnu opciju i rešite se problema koji utiče na vaš kvalitet života.

Detaljnije o tretmanima: Diolaze (trajna epilacija) i Vasculaze (uklanjanje kapilara).

Hemijski pilinzi

Početak hladnije sezone je idealno vreme za sve vrste hemijskih pilinga. U zavisnosti od pilinga koji odaberete možete se otarasiti finih bora i raznih vrsta dekoloracija.

Hemijski piling kao kozmetički tretmani pomaže da osvežite kožu i poboljšate izgleda lica, vrata i ruku uklanjanjem sloja mrtvih ćelija kože, što je upravo neophodno nakon leta kada je vaša koža bila izloženija štetnom delovanju sunca ali i hemijskim proizvodima (kreme za sunčanje, teža šminka itd).

Preporučujemo hemijski piling lica Arkana za uklanjanje hiperpigmentacija i tamnih podočnjaka ekskluzivno u našem salonu, kao odličan izbor za ovu jesen.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je jedan od najčešće izvođenih tretmana u svetu, njegova popularnost nije slučajna. Tretmani mikrodermoabrazije savršeno će osvežiti i regenerisati svaki tip kože, umanjiti bore, uticati na sužavanje izuzetno proširenih pora, ublažiti hiperpigmentacije. Ujedno mikrodermoabrazija će Vašoj koži vratiti zdrav i negovan izgled.

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija stimuliše se snažan rast novih zdravih, a rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacija.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože.

Mezoterapija

Mezoterapija je idealan tretman za regeneraciju kože na najbezbolniji i najsigurniji način – i najbitnije je napomenuti da je podmlađena koža bez igle moguća!

Tretman zateže i podmlađuje kožu, regeneriše i oporavlja njen tonus, ublažava bore, posvetljuje hiperpigmentacijske mrlje i preoblikuje konture lica. U osnovi, vrhunski serumi koje korsitimo na našem salonu (reč je o renomiranoj Dr. Rimpler kozmetici) stimulišu dermis, pružaju idealan hidrobalans i biorevitaliziraju kožu.

Jedna od posebno istaknutih dobrobiti ovog tretmana je zaštita kože od spoljašnjih uticaja, što dovoljno govori da je pravi trenutak za mezoterapiju u studiju Namaste.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in