JETPEEL SWEATLESS

JETPEEL SWEATLESS

efektivni tretman protiv znojenja

Postoje razne situacije u kojima se znojimo više nego inače, a jedno je sigurno – u tim situacijama osećamo se neprijatno. Zbog toga je JetPeel Sweatless tretman protiv znojenja ideano rešenje.

Pored povećanog znojenja usled letnjih temperatura, znoj se često javlja i u određenim važnim ili stresnim situacijama poput razgovora za posao, ali i u toku svakodnevici – u kupovini, ćaskanju sa prijateljima.

Međutim, postoje i određena zdravstvena stanja koja podstiču pojačano znojenje: menopauza, povećana funkcija štitaste žlezde, povišeni šećera u krvi, gojaznost, alkoholizam…

Sama pomisao da okolina primećuje da ste se oznojali stvara određenu nelagodnost – vidljivost na tkanini, neugodan miris, razmazana šminka.

U našem studiju trudimo se da našim klijentima ponudimo najsavremenije, a pre svega i najbezbednije i najzdravije tretmane, tako je i u slučaju JetPeet Sweatless-a.

ŠTA JE JETPEEL SWEATLESS?

Reč je o potpuno bezbednom, neinvazivnom (bez igle), bezbolnom tretmanu koji utiče na smanjenje znoja. Tretiraju se regije pazuha, lica, šaka i tabana. JetPeel Sweatless nežno deluje na kožu i odmah deluje protiv znoja.

Kada se mogu očekivati prvi rezultati smanjenog znojenja?

Efekti vidljivi su već nakon dva tretmana. Naravno, jedan od važnih uslova za što bolje dejstvo jeste broj znojnih žlezda koje imamo.

Važno je napomenuti da se rađamo sa određenim brojem znojnih žlezda i da taj broj dosta zavisi od genetike. JetPeel Sweatless tretman protiv znojenja može se primenjivati jednom do dva puta nedeljno, a za pun efekat potrebno je četiri tretmana.

Efekti tretmana traju do tri meseca, a preporuka je da se radi održavanja tretman ponavlja jednom mesečno.

Jetpeel sweatless tretman - najčešća pitanja

Reč je o genijalnoj tehnologiji koja lagano i potpuno bezbolno unosi aktivne sastojke koji utiču na sprečavanje znojenja. Važno je napomenuti da nema bockanja iglom, da se koža ne oštećuje i da nema rizika od modrica, oticanja ili osipa.

JetPeel Sweatless tehnologija je tako nežna prema Vašoj koži i na prvom mestu joj je zdravlje, tako da moramo napomenuti da se ovom metodom znojne žlezde ne umrtvljuju kao nekim drugim metodama.

Znojenjem se reguliše temperatura tela. Samo 2% znojnih žlezda nalazi se u području pazuha. Regulacija temperature tela ostaje praktično ista nakon tretmana JetPeel Sweatless.

Budući da je koža najveći organ čoveka, budite bez brige ako se više ne znojite pod pazuhom, to nema uticaja na regulaciju toplote u telu.

Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji i visoko efikasnim sastojcima, tretman je kratak i jednostavan. Traje približno 20 minuta.

Apsolutno. Neophodno je da na tretman dođete bez dlačica ispod pazuha.

Naravno, ali Vam neće biti potrebno.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE