studio namaste akcija
endosfera tretman

NOVI HIT - ENDOSPHERA TRETMAN

NOVO!!! Rešite se zauvek masnih naslaga i celulita uz pomoć ENDOSFERA TRETMANA!
Reč je bezbolnom, komfornom i sigurnom tretmanu za topljenje masnih naslaga, otklanjanje celulita, izbacivanje viška vode i toksina iz organizma i limfnu drenažu.
Kompresivna mikrovibracija je revolucionarna nova metoda sa stvarnim efektima koji će Vaše telo transformisati za samo nekoliko tretmana.
REZULTATI SU VIDLJIVI ODMAH, a nakon prvog tretmana podiže gluteus za 2cm.
Oslobodićete se masnih naslaga na butinama (tzv.pantalona za jahanje), celulita – pomorandžine kore i viška tečnosti koji će doprineti osećaju lakših nogu, a uz sve to izgledaćete fenomenalno!
Preporuka je da se urade dve serije od po  10 ili 12 tretmana. Tretman se radi na svaka tri dana da bi ciklus celog tretmana imao pravi efekat.

Regije: Noge, abdomen i bokovi u paketu od 10 ili 12 tretmana AKCIJSKA CENA jednog tretmana je 5999,00 rsd 

Regije: Celo telo, ruke, leđa i vrat u paketu od 10 ili 12 tretmana AKCIJA CENA jednog tretmana je 7080,00 rsd

MEZOTERAPIJA TRETMAN

Imajte konačno savršeno gladak i elastičan ten, ujednačen reljef kože i podmlađeno lice bez finih bora. Mezoterapijskom se unose vitaminski kokteli, hijaluronska kiselina, kolagen, aminokiseline, supstance za poboljšavanje cirkulacije i dopremanje aktivnih sastojaka u kožu, koji daju koži glatkoću, elastičnost i mladalački izgled. Hidrirajte svoju kožu i učinute je svežijom. Potpuno je bezbedna i efikasna metoda. Nаkon tretmаnа mezoterapijom trebа izbegаvаti sunčаnje i jаče znojenje.

POPUST! MEZOTERAPIJA
Neinvazivni tretman 6000,00 —-> 4000,00

Iskoristite akcijske cene  do kraja jula!

forma tretman beograd

VRATITE MLADOST SVOJOJ KOŽI UZ FORMA TRETMAN

NOVO!!! Forma tretman je sjajan izbor za zatezanje kože, potpuno BEZBOLAN, neinvazivan tretman kojim se zatežu koža lica i vrata – posebno opuštena kožu u nivou donje vilice i vrata, koju je najteže tretirati. Može da se primenjuje za sve tipove kože. Forma tretman zateže kožu i istovremeno popravlja njen kvalitet. Bore postaju pliće i manje vidljive zahvaljujući prirodnom popunjavanju novim kolagenom.
Reč je o komfornoj i bezbednoj proceduri, BEZ PERIODA OPRAVKA. Tretman se izvodi jedanput nedeljno, a u zavisnosti od stanja kože potrebno je uraditi seriju 4-8 tretmana. Neka Vaša koža ponovo zasija i izgleda zategnuto i glatko!

POPUST! Tretmani “FORMA”
Jedna regija 5900,00 —-> 5000,00
Celo lice, vrat i podbradak 23400,00 —-> 20000,00

Iskoristite akcijske cene do kraja jula – imate dovoljno vremena da svoje telo konačno dovedete u TOP formu.