ULTRAZVUČNI LIFTING – ZATEZANJE LICA BEZ OPERACIJE I BEZ INVAZIVNIH ZAHVATA!

Nekada ste sigurno čuli ste za termine „neinvazivni“ iliti „nehiruški“ ultrazvučni lifting lica, ali niste baš sigurni šta ti termini podrazumevaju, da li su indikovani za Vas i najvažnije – koliko su efikasni i dugotrajni.
Studio Namaste je poznat kao mesto neinvazivnih metoda, organske kozmetike i negovanja prirodne lepote i zato ćemo Vam sada objasniti značenje ovih termina, koje su prednosti, kome preporučujemo ove metode i imaćete jasniju sliku zašto se naši klijenti odlučuju za ovakav tretman a ne radikalne odlaske pod nož ili ubrizgavanje botoksa.

Pre svega, nehirurški lifting lica je tretman koji ne podrazumeva korišćenje skalpela ili bilo koje druge invazivne vrste metoda zatezanja lica. Reč je o ultrazvučnom liftingu koji podstiče prirodno obnavljanje kolagena koji za posledicu ima zatezanje tretirane regije, bez nuspojava, oštećenja kože i rizika po klijenta. Savršen je za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, koja garantuje rezultate najsličnije onim koji se mogu dobiti hirurškom metodom.
Da li je to moguće bez odlaska „pod nož“? Naravno da jeste i to u Studiju Namaste! Sveže i podmlađeno lice bez promene fizionomije i bez rizika po zdravlje je moguće na prirodan način uz pomoć revolucionarnog aparata – Renew lift.

ŠTA JE TO ULTRAZVUČNI LIFTING LICA?

Ultrazvučni lifting, poznatiji kao Renew lift predstavlja neinvazivnu metodu zatezanja, učvršćavanja i podizanja kože lica, vrata i dekoltea. Reč je o kontrolisanom ultrazvučnom zagrevanju tkiva na dubini do 4,5 mm čime se podstiče stvaranje velike količine kolagena.
Renew lift nudi 4 nastavka koja se razlikuju po frekvenciji i dubini fokusne tačke. To znači da u zavisnosti od dela tela koji želite da tretirate, na određenoj dubini se stvara termo-koagulacijska-tačka, odnosno dolazi do presecanja ultrazvučnih talasa u žarišnoj tački. U toj tački se povećava temperatura što podstiče obnavljanje kože, zatezanje tkiva, a kod određenih tretmana se podstiče i lipoliza.

Prilikom tretiranja kože pokreće se proces koji ima 3 faze: fazu upale, fazu obnove i fazu modeliranja. Uređaj potpuno neinvazivno dovodi optimalnu količinu ultrazvučne energije na najbolju moguću dubinu, kako bi proizveo prirodni odgovor na tkiva i stvorio velike količine kolagena.

KADA SU VIDLJIVI PRVI REZULTATI?

Omiljeni deo naših klijenata koji su probali ultrazvučni lifting je taj što se rezultat vidi odmah nakon prvog Renew lift tretmana! Veće promene na licu su vidljive 3-6 meseci nakon procedure, dok krajnji rezultat možete očekivati nakon 8 meseci. U tom razdoblju koža proizvodi novi kolagen koji je čini zategnutijom i elastičnijom.

Rezultati traju u proseku od 1 do 2 godine, u zavisnosti od problema koji se tretira. Za većinu stanja kože dovoljan je samo jedan tretman – zvuči nestvarno, ali je i te kako stvarno i moguće!

SPIRULINA I BISERNE PERLE + RENEW LIFT + MED2CONTOUR

Spirulina i biserne perle – najbolja kombinacija za hidriranje, revitalizaciju, poboljšanje tonusa, zatezanje kože, smanjenje strija. Ovaj magični tretman preporučujemo svima koji su u procesu mršavljenja, ili onima koji nakon mršavljenja žele da zategnu kožu, kao dopunski tretman pomoću kojeg ćete imati lepu i zategnutu kožu. Za najbolje rezultate preporuka je da se uradi 6 tretmana svaki dan. Više o tretmanu ovde.
Renew lift tretman nakon kojeg se masnoće na stomaku odmah nakon tretmana umanje za 13mm!

Ovaj tretman je poznat kao laserska liposukcija i izvodi se jednom godišnje. Više o tretmanu ovde.
Med2Contour neinvazivno oblikuje telo i uklanja masne naslage, zateže i učvršćuje kožu. Prosečno smanjenje obima tela nakon prvog Med2Contour tretmana je 2,5 cm, a može da ide i do 6 cm. Što znači da ćete biti i više nego oduševljeni, a sami birate delove tela ili celo telo. Za najefikasnije rezultate preporučujemo 5 tretmana u seriji, a tretman se radi svaki drugi dan. Više informacija ovde.

KO SU KANDIDATI ZA ULTRAZVUČNI LIFTING?

Tretman ultrazvučnog liftinga lica se uglavnom preporučuje osobama nakon 30. godine života, koje žele da izgledaju mlađe, a na čijem licu su primetni gubitak tonusa, proširene pore, bore itd.
Ukoliko niste sigurni da li je Renew lift tretman za vas, stručni tim Studija Namaste će Vam dati adekvatne savete i preporuke. Neke od sigurnih indikacija za ultrazvučni lifting su:

  • Blaga opuštenost kože – prvi znaci gubitka tonusa, proširene pore, blagi pad gornjih očnih kapaka, blago opuštanje vrata.
  • Srednja opuštenost kože – značajniji gubitak tonusa, bore oko očiju, pad gornjih očnih kapaka, srednje izražene nazolabijalne bore, blagi pad obraza, blago opuštanje podbratka, opuštanja kože na vratu.
  • Ekstremna opuštenost kože – vidljiv gubitak tonusa, vidljive bore na celom licu, gubitak kontura duž donje vilice, izraženi pad obraza, izraženi podbradak ili dupli podbradak.

KOJE PROBLEME KOŽE MOŽETE REŠITI RENEW LIFTOM?

  • „peglanje“ bora na čelu
  • podizanje gornjih kapaka
  • učvršćivanje i podizanje obraza
  • definisanje linije donje vilice
  • ublažavanje do potpuno uklanjanje podočnjaka
  • ublažavanje do potpuno uklanjanje bora u regiji oko očiju
  • ublažavanje do potpuno uklanjanje nazolabijalnih i marionetskih bora
  • zatezanje vrata
  • uklanjanje podbratka
  • zatezanje dekoltea
  • smanjenje pora
  • regulacija lučenja sebuma

Koja je cena ultrazvučnog liftinga?

Pre svega, cena nikako ne bi trebala da bude presudna, budući da ćete bez postoperativnog toka, bez bola i samo jednim tretmanom izgledati podmlađeno i sveže. Prirodno. Imajte na umu da je u pitanju Vaše lice, a za to ne treba štedeti već izabrati sigurnu varijantu, a samim tim neverovatni rezultati neće izostati. Za konsultacije i zakazivanje tretmana kliknite ovde, više o tremanu Renew Lift u Studiju Namaste možete pročitati ovde, a cene po regijama videti ovde.

Budite prirodno lepi uz Vaš Studio Namaste!

Recommend
Share
Tagged in